Şimdi Ara

İngilizce Ders Sayısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mehmet Akif ersoy anandolu imam hatip lisesinin anadolu bölümünde okuyorum.Lise 2ye geçtim ve bugün çok şaşırdığım ve sinirlendiğim birşey oldu.Geçen sene 6 ders olan ve geçen seneki 10.sınıflarda 4 ders olan ingilizce dersi anadolu bölümünde olmamıza rağmen 2 derse indirilmişti.Benim bildiğim bu 4 enaz 3 olması gerekiyor eğer yanlış biliyorsam diye 147yi aradım ama hep meşgul perşembe günü ilçe milli eğitim müdürlüğüne gitmek istiyorum.Ayrıca bununla yetmezmiş gibi birde sınıfımız diğer düşük puanlı sınıfla birleştirilmiş.Sınıfın başarısı vb herşeyi düştü.Müdüre hocam anadolu sınıfıyla düz sınıfının farkı ingilizce dersinin fazla olması değilmi bizim düzlerden ne farkımız kaldı dediğimde hocaya bırakarak sınıftan kaçtı perşembe günü ilçe milli eğitim müdürlüğüne gitmek istiyorum. sizce bir sonuç çıkarmı veya bu yapılan iş yasaya aykırı mı şimdiden teşekkürler.bilgisi olan varsa lütfen konu hakkındaki bilgisini yazsın arkadaşlar çünkü sınıfça çok muzdaribiz.Şimdiden teşekkürler

• kardeşim bende orhangazi anadolu imam hatip 10.sınıf öğrencisiyim aynı sorun bizde de var bizim geçen sene 6 ydı bu sene 2 ders olmus üstüne üstlük zaten beden 1 ders ingilizce gibi bir dersi 2 derse düşürmekteki amaç nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.