Şimdi Ara

İngilizce kelime öğrenmek/geliştirmek için uygulama önerisi ve USMLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B2-C1 seviye için önerebileceğiniz kelime öğrenme/ingilizce geliştirme uygulaması var mı? Bir de sizce B2-C1 seviyesinden yukarıya çıkıp native speaker olabilmek için nasıl çalışılmalı? Dizileri ingilizce altyazıyla izlemeye başladım, ingilizce kitaplar okuyacağım vs. Bir şekilde halletmem lazım. USMLE için istediğim seviyenin altında ingilizcem. Tecrübeli hocalarımdan tavsiyelere açığım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 6 Eylül 2024; 20:18:48 >

• @Ankaratıplı hocam USMLE hakkında konularınız mevcut fakat beyin cerrahisi için bir şeyler önermek ister misiniz? Tıp D2' yim şuan. Dönem 3 sonunda Step 1 vermek tıp bitince de Step 2 vermek istiyorum. Bu süreçte yurtdışı stajı da ayarlayacağım 3 tane. Tüm bunların ardından son yılların Non-IMG Match oranı %10 falan. Mümkün müdür hocam sizce siz olsanız beyin cerrahisi alanında girer miydiniz bu işe? LoR' un önemi yüksek, beyin cerrahisi alanında alacağım diye planlıyorum. Ayrıca bahsettiğim gibi İngilizcemi de çok iyi düzeye getirmem lazım dönem 3 sonuna kadar. Bu konuda da tavsiyelerinize açığım. Sizce USMLE sonrası 3 LoR alsam vs. şansım ne düzeyde olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 6 Eylül 2024; 20:19:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.