Şimdi Ara

INNO3D 6600 EKRAN KARTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Inno3d 6600 ekran kartı aldım. PCI EX mi GT mi olduğunu bilmiyorum. Kutusu olmadığından oradan da bakamıyorum. DXDIAG ile 256MB olduğunu öğrenebildim sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Sanırım bu soruyu donanım bölümünde sorsaydın daha iyi olacaktı,oraya topic i birazdan taşırlar.Ama cevap şu ; birincisi PCI EX mi GT mi diye bi kıyaslama olmaz dostum.PCI express bir veri yolu türüdür ve ekran kartının hangi veri yolunu türünü ve soketini kullandığını gösterir.Ya PCI ex Yada AGP dir.Eğer Nforce4 chipsetli bir anakartın yada LGA775 ları destekleyen intel anakartın varsa mecburen bu anakartlarda AGP slot bulunmadığından PCI EX dir ki bu daha iyi(gerçi şuan için bi performans farkı yok,ilerki ekran kartları bu veri yolunun band genişliğini hakkıyla kullanacaktır).Gelelim GT olayına Nvidia ekran kartı modellerinin sonuna GT,LE gibi ekler koymaktadır.6600 GT ler düz 6600 den daha iyi bir performans gösterirler.Ram ve GPU frekansları daha fazladır.Ekran kartının GT mi düz mü olduğunu öğrenmek istiyorsan,basitçe masaüstünden sağ tıklayarak görüntü özelliklerine girerek görebilirsin zaten yüklediğin sürücü dosyaları sayesinde sistem GT mi düz 6600 olup olmadığını gösterir sana ama ille de ayrıntıya girmek biraz da o/c yapmak istersen Rivatuner programıyla ekran kartının her türlü verisine ulaşabilirsin eğer GPU frekansı 500 Mhz ve Bellek Hızı 1000 MHz civarlarındaysa(ki bazı üreticilerinki 550/1100 vs.. olabiliyor) bir GT in vardır.Ne olursa olsun,Güle Güle Kullan,iyi eğlenceler!!!! - Umarım yardımcı olmuşumdur.

• LGA775 anakartlarda AGP olabiliyor.PCI-EX olması şart değil
  • Evet,şimdi araştırdım olabiliyormuş.İntel kullanmadığım için net bilmiyordum,uyardığın iyi oldu volki!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.