Şimdi Ara

İnönü tıp fakültesi ve Malatya hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
13.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlış bilgilendirmeyeyim ama ing tıpın kapatılma yani öğrenci almama durumu var geçen sene hazırlık görenleri de Türkçe 1 den başlatacaklarmış ama tam olarak bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp upppp sorun

• Fakulte hakkinda baya bilgilendim hocam sağolun baska bir sorum var sizce 12900 'e bu sene gelir mi burası

• Bu seneki sistemi pek bilmiyorum tek puan türü olduğu için gelebilir bence gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz İngilizcesi de tercih edilebilir eğer kapatılmazsa

• Adultraition A kullanıcısına yanıt
    Turgut Özal tıp merkezi karaciğer naklinde Avrupa birincisi ve bu sene yapılan onkoloji binası da üst düzey bi merkez olacak bunları da düşünün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adultraition -- 6 Ağustos 2018; 20:40:37 >
  • Upp upppp sorabilirsiniz

• hocam bu yıl 6.sınıf olan bir tanıdığım vardı onunla konuştuk da üniversitenin gayet kaliteli fakat Malatya'nın biraz sıkıcı bir şehir olduğu düşüncesinde.Siz buna katılıyor musnuz?Sosyal aktivitesi pek olmuyormuş sanırım.Bir de Gziantep,Katü,Malatya arasında kalırsanız yine Malatya mı tercih edersiniz?
  • eşref-i mahlukat E kullanıcısına yanıt
    Ben de tercih döneminde KTÜ yü araştırmıştım %30 ingilizceydi diye tercih etmemiştim

Büyük şehirlerden geliyorsanız beklentilerinizi karşılamayabilir sosyallik açısından zaten emin olun 3.sınıftan itibaren pek sosyal olamayacaksınız

Öyle çok uç beklentileriniz yoksa çok çok farklı bir kültürden gelmiyorsanız sıkıntı yaşamazsınız yine de sosyallik açısından(bir tıp fakültesi öğrenci adayının sosyallik potansiyelini tahmin edebiliyorum az çok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adultraition -- 7 Ağustos 2018; 2:5:50 >
    yok aslında ben şu ana kadar diş istiyodum daha doğrusu hala istiyorum ailem tıp okumamı istediği için ve biraz da bana haklı geldiği için tıp tercih etmeye karar verdim fakat şimdiye kadar hedefim istanbul diş olduğundan dolayı il bazında beklentim yüksek sanırım.
    Yaşadığınız ile yakınsa düşünün bence hocam ama dişte ısrarcıysanız İstanbul iyi bir tercih

Bir sitede %100 türkçe,%100 ingilizce ya da dediğiniz gibi 30 ing 70 türkçe yazıyor ben de anlayamadım tam olarak.Araştırayım teşekkürler
    Neresi için hocam? Belki aydınlatabilirim

ktü hocam.Deniz olması beni cezbediyor fakat %30 ingilizce varsa dediğiniz gibi,ben de yazmam sanırım.
    Evet var ve benim senemde hazırlık sınavı zordu bana göre (%30 olmasına rağmen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adultraition -- 7 Ağustos 2018; 2:29:55 >
    Doğrudur hocam ben de şimdi sitesinden okudum.Yök atlasta ktü yanında ing yazmayınca araştırmaya gerek duymamıştım teşekkürler.Bi üniversite daha elenmiş oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşref-i mahlukat -- 7 Ağustos 2018; 2:40:9 >
  • Bu arada İNÖNÜ TIP Türkçe 11.600 ile kapattı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.