Şimdi Ara

input lag

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkse merhabalar. arkadaşlar ps4ün yanına tv alıcam. ancak bütcem en fazla 1.500 tl. biraz araştırdım ve input lagın sony marka tvlerde en az oldugu gibi bi bilgiye ulaştım. bütceme uygun olarak bulabildigim tek tvhttp://www.teknosa.com/urunler/110012847/sony-klv40r452atskd-fhd-led-lcd-tv bu. sizce bu tvnin input lag degeri nasıldır. tüm arkadaşlara teşekürler.

• mehmet209 M kullanıcısına yanıt
    Benim şuanda kullandığım ve memnum olduğum bir model var tavsiye ederim,input lag sorunu yaşamadım : 42la640s Teknosada 1600 tl
    O fiyat fazla gelir ise şayet onun her şeyi aynı sadece kalın modeli var : 42la620s 1400 tl
  • kanarya75 kullanıcısına yanıt
    öncelikle yorumunuz için çok teşekür ederim.tvnin 3d olması falan baya güzel ancak okudugum bikaç yerde konsol için lgden uzuk durun gibi şeyler yazmışlardı.FPS multiplayer oyunlarda nasıl peki performansı. @kanarya75
  • mehmet209 M kullanıcısına yanıt
    Hocam o tür yorumları bende gördüm. Ama almadan önce bende çok uzun bir süre araştırdım. Bire bir kullanan arkadaş sordum,onaylattırdım. Kendimde killzone multi oynadım. Gayet güzeldi. Kafanıza takılmasın gönül rahatlığıyla alın hocam :)
  • Sony 46r452a sahibiyim TV'yi kesinlikle öneririm herhangi bir sorunla karşılaşmadım alalı 1 ay oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.