beyler bu tercihlerde çok arada kalıyorum ege üni ve istanbul üni arasında sizce nereyi seçmeliyim bu üniversiteler hakkında bilginiz varmı. İstanbulda oturdugumuzdan ailem istanbul istiyo fakat egenin eğitiminin bi tık daha iyi oldugunu duydum bu çok farkedermi kariyer konusunda sizce ne yapmalıyım nedeniyle birlikte yazabilirmisiniz malum son gün
Selam dostum. Ben iki universitede de okumus bulunmaktayim. Ist uni insaat muhendisligi avcilarda bunu biliyorsunuzdur heralde. Ege uni ortam bakimindan daha iyidir. Ayrica aileden uzak yasamani siddetle tavsiye ederim sorumluluk bilincin gelisir. Izmir de daha rahat,ozgur bir sehir. Istanbul'dan geri kalmış bi yani yok. Hatta ist daki o bogucu kirli insanlardan daha temiz bir yer bana kalirsa. Ayrica ege nin insaat muhendisligi de iyidir. Ben egeyi secmeni tavsiye ediyorum yani insallah onu secmissindir cunku su cevabi yazdığım saatte tercih donemi bitmiş coktan. Hakkinda hayirlisi olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme