Şimdi Ara

İntel 4000 1920x1080

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Cihazımda 2 tane ekran kartı var 1 tanesi intel 4000 diğeri Ati HD8730M. Şimdik cihazı televizyona bağlıyorum. 1920 1080 yapıyorum tabi bu arada sadece 2. ekranı kullan diyorum. Ama nafile ekranın her yerınden kırpıyor. Televizyon da 1920 1080 çözünürlükte anlamış değilim. Ayrıca televizyon vestel. belki televizyondan ama diğer televizyonlarda da aynısını yapıyor. Belki televizyondan dicem ama yok. Vestel televizyonun ayarlarını nasıl kaydediyoruz onuda sorıyım. Acilde bi yardım lütfen

• Bilgisayarın ekranı 1366x768 olsa gerek fhd ekrana aktardığınızda kenarlardan biraz kırpıyor yapmanız gereken,nvidia denetim masasına ekran ayarları olacak ölçeklendirme yaparak çerçeveye sığdırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bilgisayarın ekranı 1366x768 olsa gerek fhd ekrana aktardığınızda kenarlardan biraz kırpıyor yapmanız gereken,nvidia denetim masasına ekran ayarları olacak ölçeklendirme yaparak çerçeveye sığdırabilirsiniz.

Şimdik 1. ekran kartım nvidia değil ati. 2. Monitör ayarlarında intel kullanılıyor. 2. ekran kartı kullanılmıyor da sol taraftaki ikonlar yok resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bilgisayarın ekranı 1366x768 olsa gerek fhd ekrana aktardığınızda kenarlardan biraz kırpıyor yapmanız gereken,nvidia denetim masasına ekran ayarları olacak ölçeklendirme yaparak çerçeveye sığdırabilirsiniz.

Sorunu buldum ama olmuyor. Televizyon ayarlarından ölçeklemeyi 16:9 ayarlı. Onu 4:3 yapıyorum ama olmuyor. Hdmi seçtiğimde 16:9 diyor tekrardan. Eğer ki onu 4:3 yaparsam olacaktır ama olmuyor. Televizyonda yeni
  • Fark etmez catalist ekranından bunu yapabilirsiniz grafik ölçeklendirme var.Ben 730m ekran kartıyla karıştırdım aklım ona gitti kusura bakma.Sizde dell var galiba.Birde bazı makinelerde hdmi çıkışı dahili karta bağlı olabiliyor sizde böyle mi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.