Şimdi Ara

intel GMA950 ile 945GSE Exspress farkı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netbook araştırırken bir markanın iki ürünü arasındaki tek farkın bu olduğunu gördüm
    Bilgisi olan arkadaşlar sizce bu ekran kartlarının farkı ne? hangisi kaç mb'e kadar çıkabiliyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• valla tam olarak bir şey demetim fakat genel olarak, birisi normal birisi altın semerli hali...

bu tür kartlarda kaç mb falan bunların pek önemi olmuyor...

ekrana görüntü veriyor mu; veriyor. bitti...
  • 950 daha iidir heralde ama bende netbook var gma950 var yani hic bakma ekran kartlarına pes6 bile lowda oynanıo

oyun oynamayı unut yani kısacası.. acer in amd işlemcili netbook u var alıcaksan ondan al atom matom oyun için yalan
  • Arkadaşlar atmayın ya... Google'ı açıp bakın hiç değilse.

945GSE çipsettir, anakartın çipsetidir. GMA 950 ise çipsetin üstünde bulunan ekran kartının modelidir. Bütünleşik ekran kartı. İkisi farklı şeyler. Kıyaslama falan yapmaya kalkmışsınız bir de. Yapmayın gözünüzü seveyim.
  • iyi ki kesin konuşmamışım...
  • sağolun arkadaşlar bende intelin sitesinden baktım öğlen konuyu açarken beynim iyice bulanmıştı :)
    aldım netbooku sonunda acer one ya oyun oynamıcaz tabide arada counter atıyoz eskileri anıyoz arkadaşta vardı ekran küçük müçük çatır çatır oynuyodu :D

tekrar sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.