Şimdi Ara

[SATILDI] Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4
    2020 yılında kendi kurduğum sistemi upgrade etmek istediğim için işlemci, anakart ve ramleri satıyorum. Parçaları beraber satmak istediğim için ayrı ayrı satış yoktur. Resimlerde de göreceğiniz gibi hepsinin kutusu ve faturası bulunmaktadır. Sistemin diğer parçaları satılık değildir. Ramleri sadece XMP ile kullandım. Sistemi hiçbir zaman OC ile kullanmadım. Şu an sistemi kullandığım için evime gelip test ederek alabilirsiniz. Ya da isterseniz önceden parayı göndermeniz durumunda alıcı ödemeli olarak adresinize kargolayabilirim.

İşlemci: İntel i9 9900k
    Anakart: Gigabyte Z390 Aorus Pro
    Ram: Corsair Vengeance Pro DDR4 32 gb(4 x 8gb) 3600 mhz C18

[SATILDI] Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.