Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4 Satın Al 5 Mayıs 2023 16:59 1 1 Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4 2020 yılında kendi kurduğum sistemi upgrade etmek istediğim için işlemci, anakart ve ramleri satıyorum. Parçaları beraber satmak istediğim için ayrı ayrı satış yoktur. Resimlerde de göreceğiniz gibi hepsinin kutusu ve faturası bulunmaktadır. Sistemin diğer parçaları satılık değildir. Ramleri sadece XMP ile kullandım. Sistemi hiçbir zaman OC ile kullanmadım. Şu an sistemi kullandığım için evime gelip test ederek alabilirsiniz. Ya da isterseniz önceden parayı göndermeniz durumunda alıcı ödemeli olarak adresinize kargolayabilirim.İşlemci: İntel i9 9900kAnakart: Gigabyte Z390 Aorus ProRam: Corsair Vengeance Pro DDR4 32 gb(4 x 8gb) 3600 mhz C18Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Intel i9 9900k + Gigabyte Z390 Aorus Pro + Corsair Vengeance Pro 32 gb DDR4 (SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı Gplus HDMI Ayırıcı ve Çoklayıcı - 4K 60 Hz / EDID Mode / HDMI ARC (SATILDI) Xiaomi Mi Box S 4K + Philips HDMI 2.0 Kablo