Forumda yeniyim bu işlerden pek anlamam ancak şu anda mevcut ekran kartım çöp.Radeon HD 6510 (5550 mi desem bilemedim).Nvidia GT730 (http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gt730-ddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html) almak istiyorum.Asıl sormak isteidğim soru ise amd ekran kartımı atıp yerine nvidia kart taktığımda uyumluluk sorunu yaşarmıyım?Anakartımın markasının ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok ancak DDR3 destekleyebildiğini biliyorum.İşlemcim İntel i5.Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
ddr3 destekliyorsa çok eski degildir ve i5 diyorsun anakarttan sorun cikmaz ancak yeni almayi dusundugun kart da pek yarar bir sey degil ve ucuz da degildir.
gecmis olsun vatanda 250 modeli bitmis bakalim 250 liraya kadar diye ne onerecek artik herkes.
neyse bu kart da dusundugunden daha guzel bilmiyorum gerci butce durumunu ama almisken bunu al.
yardımın için teşekkürler şu anda bütçem 250 lira civarlarında.Evet bilgisayarım çok eski değil önerdiğin ekran kartınıda düşünücem.Umarım en mantıklı kartı alabilirim :D