Şimdi Ara

İNTERNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tt Yıldız 15gb tarifesini kullanıyorum. Ekstra 10gbye tamamla paketinden 6gb var. Bir de gece 9tlye 30gb internetim var. Gece paketi yeterli geliyor fakat yurtta kaldığım için mobil veriden başka doğru düzgün internet erişimim yok. 80tl ödüyorum. Önerebileceğiniz ek paket veya tarife var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu sıralar Vodafone internet'ten numara taşıma yaparsanız çok avantajlı gibi duruyor...

• Hat benim üstüme değil maalesef

• O zaman Türk Telekom online işlemler uygulamasın'da kişiye özel teklifler geliyor bazen, onlardan bekleyin gelirse geçiş yapın, olmadı hattın esas sahibi size yakınsa numara taşıma yapmasını isteyin. En kötü yeni hat alın kendi adınıza hem numaranızı değiştirmiş değişiklik yapmış olursunuz, en ucuz hat şuan Bimcell de 65₺ 3 ay bekleyip başka operatöre taşıyabilirsiniz veyahut Bimcell Türk Telekom altyapılı olduğu için direk hat açılır açılmaz Türk Telekom'a numara taşıma talebinde bulunursunuz veya bir son seçeneğimiz daha var direk faturalı hat alabilirsiniz, alırken ücret ödemiyorsunuz ancak kullanacağınız paketi seçiyorsunuz mesela paketiniz 30₺ ise üstüne de 10₺ ekleniyor 12 ay boyunca hat ücretini böyle alıyorlar pardon özür dilerim konuyu nerden nereye getirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

O zaman Türk Telekom online işlemler uygulamasın'da kişiye özel teklifler geliyor bazen, onlardan bekleyin gelirse geçiş yapın, olmadı hattın esas sahibi size yakınsa numara taşıma yapmasını isteyin. En kötü yeni hat alın kendi adınıza hem numaranızı değiştirmiş değişiklik yapmış olursunuz, en ucuz hat şuan Bimcell de 65₺ 3 ay bekleyip başka operatöre taşıyabilirsiniz veyahut Bimcell Türk Telekom altyapılı olduğu için direk hat açılır açılmaz Türk Telekom'a numara taşıma talebinde bulunursunuz veya bir son seçeneğimiz daha var direk faturalı hat alabilirsiniz, alırken ücret ödemiyorsunuz ancak kullanacağınız paketi seçiyorsunuz mesela paketiniz 30₺ ise üstüne de 10₺ ekleniyor 12 ay boyunca hat ücretini böyle alıyorlar pardon özür dilerim konuyu nerden nereye getirdim
    Hocam yani yeni bir faturalı hat 120 TL mi oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yani faturasız hat fiyatlarına bakarsak Turkcell 120₺, Türk Telekom 85-95₺, Vodafone 100₺ civarın'da doğrudur. Ha bide Bimcell 65₺, Pttcell 80₺...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    EVDE İNTERNET !!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.