Bildirim
internet explorer silindi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: KinGpAsCaL
Kaza eseri internet explorer silindi. system dosyalarındaki tüm iexplorer lar filanda.
Windows CD si ile sistem bileşenleri ekle kaldırdan explorer yüklemeyi denedim yükledi. ama explorer a tıkladığımda birlikte aç menüsü geliyor!!!!
Explorer ı nerden yükliyeceğim? şu an firefox kullanıyorum
ne acayip dunya yaa. kimisi ie'dan kurtulmanin yollarini arar firefox ya da opera falan kullanmak icin, kimi de ie gitti diye yakinir.
-
Ahaaa benimkide aynı oldu ama nasıl sildiği sormayın BİLMİYOMMM -
kİNGPASCAL Başlat/Proğramlar/Proğram Erişimm ve varsayılanları ayarla/Microsoft Windows u seç ve tamam de Başlatın üstünde e işaretini görceksin o na tıkla ordan bağlanıyor ama masaüstündeki e den bağlanmıyor bu zıkkım araştırıyorum bulursan bana söyle bende de aynı -
hoca tak xp cdni
boot et cd-romunu
tamir et şu windowsunu -
www.microsoft.com/turkey -
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
hoca tak xp cdni
boot et cd-romunu
tamir et şu windowsunu
onu bende akıl ettim daha ilginç bişi oldu boot etmeye başlıyor ama msdos ekranında kurulum ayarları yükleniyorda takılıp kalıyor.... -
king seninle görüşebilirmiyiz abicim aynı sorunu mu yaşıyoruz msn ceko3151@hotmail.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X