Şimdi Ara

İnternet hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.2 hafta sonra d-smart internet taahhütüm bitiyor.Başka bir internet firmasına geçmeyi düşünüyorum.Şuan kullandığım internet paketi 8 mbps 50 GB AKK .Süperonline geçip 16mbps internet kullanmak istiyorum ancak bu mümkünmüdür bilgim yok.Bulunduğum bölgede malesefki fiber yok bu nedenle adsl kullanmaktan başka çarem yok.Size danışmamın nedeni 16mbps lik bir hızı kullanabilirmiyim? Altyapı yetermi yetmezmi bunu nasıl öğrenebilirim?

• Hocam modemden hat degerlerini ain bit bakalim desteklermi desteklemezmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anteke31 A kullanıcısına yanıt
     İnternet hakkında
     İnternet hakkında

• BilgeCommandeR B kullanıcısına yanıt
    Hat zayıflaması çok fazla, saha dolabına uzaksınız. Alabileceğiniz en yüksek hız 9 mbit, şu an 4 mbit alıyorsunuz. 16 mbit paket hiçbir işe yaramayacaktır, 8 ile devam edin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Normalde 7mbps hıza ulaşırdım ancak son 1 aydır felan 4mbps hızla devam ediyor.Binadaki internet kabloları çok sıkıntılı acaba bununla alakalı bir durum olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgeCommandeR

İnternet hakkında
     İnternet hakkında

Hocam max alabilecegin hiz 9mbps 16mbps alamazssiniz ama ic tesisariniz eski ve ekli ise degistirmenizi hatta cat6 cablo dosemenizi tavsiye ederim hat degerlerinizde cok fark edeceksinjz belkj vdsl bile destekleyebilir ozaman yakinlarda saha dolabi varsa modem eskiyse onuda degistirmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.