Şimdi Ara

Internet Kotası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar ben ttnet kullanıcısıyım ama günde ortalama 3GB kota yiyorum herhangi bir yüklemede yapmıyorum internet sınırsız Not:internet laptopumada bağli Yardmcı olurmsnuz ?

• hocam eğer kota çok gidio diye sıkıntı içerisindeysen sana en başta reklam önleme programlarını öneriririm.

mesela firefox ve chrome kullanıcıları için ad.block diye bi eklenti var. reklamları engelliyor. O reklamlar da bayağı bi kota yiyor.
  • Teşekkür Ederim Hocam..
  • arkadşlar benzer sorun bende de var hatta çevremde çok daha abartılı şeylerde duyuyorum ve bu bana pek normal gelmiyor benim yaşadıklarımsa şunlar: Ekimde kotamı 4gb tan 6gb a yükselttim daha önce 4gb ta istediğim gibi internetime girebilirken 6gb ta kısarak zor yetiştirmeye başladım ve geçtiğimiz ay kota aşılınca 12gb ta yükselttim bu seferde ve internet kullanımım sıfıra yakınken yine anormal kota rakamları var indirmelerimin hepsini dışarıdan yapmaya başladım geçtiğimiz aydan beri ve harcadığım miktarları görünce şoke olmuş vaziyetteyim daha garip vakaları da duyuyorum çevremde mesela eniştemde 4gb kotalı paket var ve yapmış olduğu tek şey akşam 1 saat haberleri okumak ve kotayı aştı önceki ay bana fazla mantıklı gelmiyor bu yazdıklarım başka bir ihtimal yok sanki bir yerlerden bize giydiriyorlar gibi fikirleriniz nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: laerrof

arkadşlar benzer sorun bende de var hatta çevremde çok daha abartılı şeylerde duyuyorum ve bu bana pek normal gelmiyor benim yaşadıklarımsa şunlar: Ekimde kotamı 4gb tan 6gb a yükselttim daha önce 4gb ta istediğim gibi internetime girebilirken 6gb ta kısarak zor yetiştirmeye başladım ve geçtiğimiz ay kota aşılınca 12gb ta yükselttim bu seferde ve internet kullanımım sıfıra yakınken yine anormal kota rakamları var indirmelerimin hepsini dışarıdan yapmaya başladım geçtiğimiz aydan beri ve harcadığım miktarları görünce şoke olmuş vaziyetteyim daha garip vakaları da duyuyorum çevremde mesela eniştemde 4gb kotalı paket var ve yapmış olduğu tek şey akşam 1 saat haberleri okumak ve kotayı aştı önceki ay bana fazla mantıklı gelmiyor bu yazdıklarım başka bir ihtimal yok sanki bir yerlerden bize giydiriyorlar gibi fikirleriniz nelerdir

ttnette kendiliğinde kota artışı diye birşey yok.pc nizi kontrol edin

• ben kendiliğinden artıştan bahsetmiyorum zaten kaldı ki modemimde kapalıdır kullanım olmadıkça tarifelerde mi değişiklik var fiyatlar mı zamlandı ya da kota anlayışında mı farklılıklar oluştu bunu anlayamıyorum mevcut kullanımımdan bahsettim zaten yukarıda bilgisayarda sorun yok opera kullanıyorum tarayıcı olarak ve ad-block eklentimde kurulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 10 Ocak 2012; 14:09:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.