Arkadaşlar internetim 10 saniyede bir gidiyor hiç bişey yapamıyorum doğru düzgün. Mesela idmanda bişey indiriyorum 800 kb/sn ile indiriyor 10 saniye boyunca sonra birden 0a iniyor 2-3 saniye 0 da kalıyor tekrar 800 oluyor 10 saniye sonra tekrar 0 oluyor bu hep bu sekilde devam ediyor :( sorun nedir bilmiyorum virüsmü yada bi ayarımı bozuk anlamıyorum. Telefonun netini bagladıgımda böyle bisey olmuyor çok iyi telefon neti ama oda 1 gb internet yetmez ki yani sorunu halletmem lazım. Sorun ağ da veya modemde diyorum ama diğer arkadaşlarda hiç bir kesilme yok sadece benim bilgisayarda var lütfen bi yardım edin çıldıracam artık online oyun felanda oynanmıyor :(
alibaba050A
kullanıcısına yanıt
cmd komut satırına girip ipconfig /renew yazıp enter basın süreci bekleyin sonra ipconfig /flushdns yazıp enter tekrar süreci bekleyin.
Sorun devam ederse Dns ayarlarınızı değiştirin veya modem içerisindeki dns adresinizi el ile verin. Değiştirmek istemeziseniz modem içerisinden ip rezervasyon işlemi yapın bilgisayarınız için. sorunlarınız devam ederse ethernet kartınızla ilgli bir sıkıntı olabilir.Test etmek için cmd komut satırı ping modem ipniz (örnek:192.168.1.1) -t yazıp enterlayın test için modeme ping göndermeye başlayacaktır.sonuçları ekran görüntüsü alarak paylaş duruma göre bakarız tekrar'dan.
yaptım dediklerinizi asagı dogru su sekilde iniyor bakın
1 ms 3 ms 2 ms 1 ms 1 ms 2 ms istek zaman aşımına uğradı 1 ms 2 ms 2 ms 1 ms 3 ms 1 ms istek zaman aşımına uğradı .. . . bakın internet 10 saniyede bir gidiyor geliyor tıpkı yukarda yazdığım gibi istek zaman aşımına uğradı dediği an internetin gittiği an
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme