Şimdi Ara

internetle ilgili saçma sorunum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. Eski pc mi taktığımda internet hızını düşük görüyor. Lap top takdığımda 8mbit alıyorum ama eski pcm de 1mb den düşük geliyor. İşin saçmalğı google yi açarken yarım saat bekliyor. Sahibinden.com u açarken şak diye geliyor ve resimler hızlı hızlı yükleniyor. tr.msn ye de aynı şekilde hızlı giriyor. Pc ye format attım düzelmedi. Bilgisayarcıya götürdüm orda da hiçbir sorun yok ama evde yavaşlıyor. Kablodan desen lap top 8mbit almaz. Ethernet kartı yandı desen bilgisayarcıda hızlı gelmezdi.Belirli bir ayarı var mıdır acaba. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nurullah601

merhabalar. Eski pc mi taktığımda internet hızını düşük görüyor. Lap top takdığımda 8mbit alıyorum ama eski pcm de 1mb den düşük geliyor. İşin saçmalğı google yi açarken yarım saat bekliyor. Sahibinden.com u açarken şak diye geliyor ve resimler hızlı hızlı yükleniyor. tr.msn ye de aynı şekilde hızlı giriyor. Pc ye format attım düzelmedi. Bilgisayarcıya götürdüm orda da hiçbir sorun yok ama evde yavaşlıyor. Kablodan desen lap top 8mbit almaz. Ethernet kartı yandı desen bilgisayarcıda hızlı gelmezdi.Belirli bir ayarı var mıdır acaba. Yardım ederseniz çok sevinirim.

dns ayarlarında bir sorun olabilir. bende bazı sitelerde yavaş yüklenme sorunu yaşıyorum bugünlerde. dns yi kapattığımda sorun çözülüyor ama bu seferde mahkemenin yasakladığı sitelere giremiyorum. dns yi otomatik yapıp girmeyi deneyin sorunlu sitelere.

• bir kaç tane ethernet kartı denedik tp-link in bir kartı sayesinde sorunu çözdüm.Modem e yıldırım düştü yanmıştı heralde o arada kart da gitmiş. Teşekkürler hocam ilgilendiğiniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.