Şimdi Ara

internetten Günde 20-60 TL kazanma yöntemi :) hemen gir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  internetten Günde 20-60 TL kazanma yöntemi :) hemen gir

Öncelikle Selamun Aleyküm arkadaslar. internetten kolay para kazanabildigimiz bir Site Buldum :)

Sitemiz :www.birmilyonizleyici.com

simdi siz diyorsunuz ki nasil para kazanacagiz ? Hemen Anlatiyorum

Öncelikle bu benim referans linkimden girip üye olmaniz gerekiyor :https://www.birmilyonizleyici.com/kayit.php?ref=1b35f39d45696f8579233f8ba5538af6
    Neden referans linki verdim diye soracak olursaniz, sitenin mantigi bu sekilde, referans linki olmadan siteye üye olamiyorsunuz malesef. Bu arada üye olurken telefon numaranizi ve e-mail adresinizi dogru yazmaniz gerekiyor. Çünkü müsteri hizmetleri sizi arayip üyeliginizi onaylayip onaylamadiginizi soruyor. Eger onay alinmazsa üyeliginiz silinir.

Bu site reklam izleyip para kazanabildigimiz güzel bir site. Bu siteye girip TAMAMEN ÜCRETSiZ bir sekilde üye olduktan sonra, günlük olarak size sütas, çaykur, rapsodi gibi markalardan reklamlar geliyor. Her reklam size 20 TL kazandiriyor. Fakat ücretsiz hesap ile günde 1 reklam izleyebiliyorsunuz. Ve kazandiginiz parayi PTT Posta Çeki ile gönderiyorlar. Yani PTT Hesabiniza yatiriyorlar sizde ptt subesine gidip çekiyorsunuz bu kadar basit. Tabi PTT Posta Çeki hesabinizin olmasi gerek, yoksa nüfus cüzdaninizla gidip açtirabilirsiniz.

Üye olurken paket seçiniz kismindan Aktif + -25 TL Olan paketi seçmeniz daha uygun olur çünkü ücretsizdir. ilk kazancinizdan sonra -25 tl eksik alirsiniz. Sizde benim gibi baska insanlari bu siteye üye yaptiginizda onlarin kazançarindan da kâr etmis oluyorsunuz. Sonra o alt üyelerde baska üyeleri eklediginde kazanciniz hizli bir sekilde büyüyor. Bende baslayali 2-3 hafta falan oldu simdiden iyi bir ekip kuruyoruz insallah hep birlikte para kazanacagiz
    Sitenin mantigi bu sekilde arkadaslar elimden geldigi kadar açik bir sekilde anlatmaya çalistim umarim anlamissinizdir, anlamadiginiz bir kisim varsa sormaktan çekinmeyin cevaplarim. Saglicakla kalin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa232 -- 26 Haziran 2016; 2:41:48 >

• UP
  • UP
  • UP
  • Deneyen varmı ¿ Er harici
  • JeNyoOps kullanıcısına yanıt
    Kendiniz deneyip görebilirsiniz
  • UP
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.