Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmak İsterken YAPMAMAN GEREKENLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten para kazanmak isteyen arkadaşların dikat etmesi gereken 3 kural vardır bu kurallara dikat etmeyen arkadaşlar internetten para kazanma işininden olabildiğince çabuk vazgeçsinler. Dikatlice sonuna kadar muhakkak okuyunuz.

Tuzak-1: “İnternetten para kazanmak, hiçbirşey yapmadan oturduğun yerden para kazanmaktır.”
    İnsanlara satılan en büyük hayallerden biri!
    Buna inanarak bu işe başlayan birçok kişi malesef belli bir süre sonra hüsrana uğruyor. Çünkü, her ne kadar online iş modeli otomatize edilebilecek ve inanılmaz artıları olan bir model olsa da, bu işi, sana sürekli kazanç getirecek şekilde kurgulamak için yapılması gereken zor olmayan ama kritik şeyler var.
    Hiçbirşey yapmadan oturduğun yerden para kazanabilmek içindoğru sistem, model ve stratejileri yaratıp bunu olabildiğince otomatize etmen gerekir. Bu da online işini ve kazanç modellerini oturtabilmen için mutlaka belli bir zaman gerektirecektir. Daha ilk günden, hiçbirşey yapmadan çok iyi paralar kazanabilmeyi beklemek düşebileceğin en tehlikeli tuzaklardan biridir.
    Aksi takdirde, “ben bu ürünü satın alıyorum, günde yarım saatim var, bu yarım saatte internette birşeyler yapıp ayda 5.000TL kazanırım” demek tuzağın tam göbeğindesin demektir.

Tuzak-2: “Sadece bir tuşa basarak banka hesabına para akıtacağın, internetten para kazanma yolları vardır.”
    Kolaylıkla, hatta bir tuşa basarak internetten deli gibi para kazanmak ve banka hesabının gelen aşırı paradan dolayı infilak etmesi…
    Oh ne ala dünya…ama hayal dünyası.
    Bir tuşa basarak veya aşırı kolay internetten para kazanma çakallıklarıyla sana internetten çok para kazandıracak herhangi mucize bir teknik, model, yazılım veya herhangi başka bir kazanç yolu yoktur.
    Bunun var olduğunu söyleyenler seni bilerek veya bilmeyerek bu tuzağın içine çekmiş oluyorlar ve malesef başarısızlığını daha yolun başında hazırlamış oluyorlar.
    İnternetten para kazanmak başlı başına bir iş ve kazanç modelidir.
    Sürdürülebilir online kazançlar elde etmek zor veya imkansız bir olay değildir, ama bunun için belli bir kazanç modeli çerçevesinde doğru adımları atman gerekir.
    İnternet üzerinden sürdürülebilirliği olan iyi kazançlar elde etmek istiyorsan;
    …seni bir gecede paraya boğacak mucize tekniklere inanmak yerine, doğru kazanç modelleri ile bu işi bilerek yapmayı öğrenmelisin.
    İnternet üzerinden para kazanmak konusunda başarılı olmak bu kadar net ve basittir aslında.

Tuzak-3: “İnternetten para kazanma yolları iyi para getiriyor, o yüzden internetten para kazanmaya odaklanman iyi paralar kazanmak için yeterlidir.”
    Bu işi sadece para için yapıyorsan vay haline…
    Muhtemelen çok kısa bir süre sonra, tüm yaptıkların içinden çıkılmaz bir işkenceye dönüşecektir.
    Para, insanlar için yarattığın değerin ölçütüdür.
    İnsanlar için ne kadar fazla değer yaratırsan o kadar fazla kazanırsın.
    Denklem bu kadar basittir aslında.
    Değer yaratabilmek için, “milletin parasını nasıl alırım”aodaklanmaktan çok, potansiyel müşterinin ve hedef pazarının ihtiyaçlarına odaklanman gerekir.
    Hedefin, değer katmak, çözümler yaratmak olmalı.
    Bunun için de sana para kazandıracak hedef pazarını mutlaka ama mutlaka çok önemsemen gerekir.
    Bu işi sadece para için yapanların, şu anki konumlarından bir arpa boyu yol alacaklarını sanmıyorum. Aksine, gün geçtikçe eriyip gitmezlerse şaşarım.

Online para kazanmak, internetten parakazanmak : Sadece biraz sabır işidir

• Kesinlikle katılıyorum internetten para kazanmak tamamıyla sabır ve emek işidir kimse kimseye oturduğu yerden para vermez ama doğru yollardan gidersen ve sabırla devam edersen o işe mutlaka başarı gelir ve böyle artarak gider zamanla herkese bol sabır ve bol kazanç diliyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.