Şimdi Ara

intihar mı edeyim kpss mi calısayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatıma yön verecek iki konu hangisi seceyim

bi tarafta kpss var zorlu süreç mat temel %15 falan var su an 90 almalıyım bu da 30 mat sorusundan en az 24 civarı yapmam gerekiyor atanamazsam iş yok hicbir yerde atandım diyelim kovulma ihtimalim var ( psikolog olacağım icin )

diğer taraf intihar

%50

%50

hangisi

Alpaslan Bakşiyoutube
    Ne dedik %50-%50 ihtimal. Şimdi biraz düşünürseniz bu alınabilecek bir risk değil. Risk oranı çok fazla çünkü %50. %50... cehennemde sonsuz işkence. Yani bi bitmiyo da. Bana göre çok büyük ihtimal. Yani alınacak bir risk değil bu. Ben şahsen böyle bir riski almam. %50'de ne diyor sonsuz cennet. Ha... İnandın müslümansın öldün böyle bir şey yok diyelim. Cennet veya cehennem yok. Ne kaybediyorsun. Ne kaybediyorsun. Taklaya gelmiş olursun en fazla. Dedin olmadı, ne kaybediyorsun? Ya doğruysa: Bunları kazanıyorsun. Öbür türlü... Ya doğruysa. İhtimale bak, sonsuz işkence. Sürekli derilerinin yenildiği bir işkence, evet.
    https://www.youtube.com/watch?v=dRhrkKAfMmA&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 17 Şubat 2023; 19:29:8 >

• 1.5senen var mat ve tr yi bitir çünkü millet hep burada tökezliyor sosyal kolay yani yapılabilir oluyor özelde durumlar nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sait sana şok da iş ayarlasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel icin kabarık cv olması lazım psikolojide benim cv de sadece psikoloji lisans eğitimini tamamladığım ( şüpheli ) yazıyor

ayrıca özelde ağzının asırı laf yapması gerekiyo onlar psikolog değil de daha cok şu instada karsına cıkan yasam koclugu adı altında klişeleri sıralayan tipleri arıyorlar benlik degil

• tepecikliye bi ömür aynı markette calıstıgını düsünsene her gün selamlasıyon mesai cıkısı burger yiyon

• up

• Kpss dediğin neki? Sıfır temelle 88 puan yaptım 1 senede. Bazı hatalarım oldu olmasaydı çok rahat 93+ alırdım. Ha iyiki almamışım o ayrı mesele.

Dershaneye falan gitmedim, sadece youtube’dan çalıştım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

youtube hangisi benim hodjam mı

birde tarih icin en iyi konu anlatım kitabı hangisidir hocam

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Gayet iyi bir etkinlik

• İntihar edeceğini sanmıyorum. Fight Clubtaki gibi Taylor kafana silah dayayıp süre verse başarı yüzdemiz artar seninle

• bence intihar, eğer olurda intihar etmezsen ileride çocuk yapma sonra psikolojisi bozuk fakir veletlerle uğraşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 17 Şubat 2023; 20:34:14 >

tanrı yardımcın olsun yurtdısına çıkabılıyorsan cık memurluk bu ekonomıye fazla dayanamaz

• İkisi de mantıklı değil yazılım öğren veya elektronik müzik yapmayı öğren

Tarihten 5 tane sb bitirdim tarihin pusulası vardı ismail diye bir asamın o çok iyiydi.

hocawebde’den çalıştım ama kadro full dağılmış. Coğrafyayı engin hocadan ya da mehmet hocadan bitir, tarihi ramazan hocada iyidir aydın hocada. Türkçe ise benim hocamda bi adam vardı uzun saçlı ondan iyisi yok.

Matı nasıl yaptınız hodjam netleriniz nedir

• su da iceyim mi

eğitim bilimleri kısıtlı zamanda nasıl yapılır hocam pratik yolu var mı konu anlatımlılar çok kapsamlı

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

1 kez konu çalışıp bol bol soru çözmek lazım.

cüneyt iltuş bu işin kralıdır, takip edip derslerini izleyin.

metin şar,

salih yıldırım

ben eğitimden 68 net çıkardım 70 potansiyelim vardı talihsizlik oldu.

• mat iyi değildi 15 net falan çıktı. türkçe 24 netim vardı, genel kültür 42 netim falan vardı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.