Şimdi Ara

INTRO Yapım programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir süre önce çok uğraştım ama düzgün bir iş çıkarabilmek için bunları yapabileceğin programa çok iyi hakim olman gerekiyor. Yani şahsen bu açıdan pek yardımcı olamayacağım ama hazır taslaklarla gitmek istersen adobe after effect ile hazırlanmış olanlara bakabilirsin. Veya cinema4d olabilir. Blender ile yapılanlar da çok var ama bu programda gözüme çarpan ilk olay özellikle render olayı çok çok uzun sürüyor. 10 saniyelik video için 2-3 saat bekletebiliyor. Tabi video içeriğine ve efektlere de bağlı bu olay. Mesela after effect te görsel açıdan genelde biraz daha sade çalışmalar çıkıyor, render süresi de buna bağlı olarak oldukça kısalıyor.

Gene de hazır taslaklardan gideceksen programa çok ta takılmamak gerek. Yapım amacını bilmiyorum ama youtube videoları içinse bir kere yapacağın için çok ta önemli değil yani saatlerce uğraşman. Ayrıca bazı programlarda her ne kadar ortalama ayarlarda yapsan bile çıkan video boyutu çok uçuk olabiliyor (3-5gb gibi). Bunu da şahsen Avs Video Editör programı ile hallediyordum. Yani burada 1080p olarak ayarlayıp atıyorum 40-50 mb makul seviyelere getirebilirsin.

Bu arada çok kısa yazmışsın "intro yapım programı önerileriniz?.." gibisinden. Yani dediğim gibi kendin mi yapmak istiyorsun yoksa hazır mı kullanacaksın? Veyahut youtube ise nasıl bir kanal için veya başka bir amaç içinse buna göre yorum yapılabilir. Biraz daha açsaydın keşke :) Her neyse programlar açısından söyleyebileceklerim bu şekilde. Tabi hazır taslaklar ile yapacaksan. İntro içeriği olarak ta başlıca önerilerim sade, kısa ve farklı olması. Tabi bunlar gene içeriğe göre değişir. Mesela şu an herkeste gördüğüm basslı bir şarkı ile uzaklaşıp yakınlaşan bir kanal ismi :) Hatta bazıları da 15-20 saniyeye kadar uzuyor ve sıkıcı bir şeye dönüşüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 7 Haziran 2017; 17:52:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.