|
Bildirim
Bir günde taban tabana zıt iki haber, Samsung yapay zeka Türkçe desteği getirirken bunlar daha Türkiyeye yapay zeka sunmuyor haha. (Zaten 15 üstü- 14 yada 13 ünüz varsa baybay)
|
Parası çok özelliği yok.
|
Yıllarca Bixby'e Türkçe dil desteği gelmedi. Siri ise daha önce bu özelliğe kavuştu. Daha yurtdışında bile az önce tanıtılan bir özellik için yapılan bu eleştiriler saçma. Hem bu bilinen bir şeydi. Sanki yeniymiş gibi herkesin şaşırıp tepki göstermesi komik.
Yıl olmuş 2025 daha ülkede 5G yok. Olsa bile onu kullanacak internet paketi yok. Hala 3-5 gb internet paketlerine servet ödüyoruz. |
bir çok konuda haklı olabilirsiniz ama telefona 100 bin tl veriyorum bana helikopterle getirmeleri demek biraz komik oluyor zira Apple o 100 bin tl’nin sadece 54 bin tl’sini alıyor, geri kalan 46 bin tl kdv + ötv.
yani bu durumda ulaştırma bakanlığı ya da btk iphone alanlara helikopterle iphone dağıtımı yapsa yeridir :) |
Olması gereken başlık: Dünyanın en pahalı iPhone'larına Apple Intelligence yok!
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 28 Ekim 2024; 18:48:2 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Uzun süredir Türkiye’ye çoğu özelliğini getirmiyordu. Buna çoktan alışmanız lazımdı. 2030 içinde belki gelir! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 28 Ekim 2024; 19:10:14 > |
Muhtemelen ios 20 ve iphone 18 ile birlikte gelecek.Geçen gün 100k verip aldığım telefonda bırakın yapay zekayı temassız mobil ödeme bile yok.Sırf deneyimlemek için 25k civarına server kayıtlı s23u almıştım.Neredeyse gündelik telefonum haline geldi cihaz .Bakkal,market,kafe gibi yerlerde kredi kartımı çıkarmadan direk ödeme yapabiliyorum.Benim gibi 2007 yılından beri aktif olarak apple ürünleri kullanan biri bile artık bu olayın boka sardığını anlamıştır.Evde temizlik bezine kadar her şey apple ama s25 ultra beklenenleri verebilirse 17 yıldır apple ekosisteminde biri olarak hepsini satıp güzel bir 4080 ekran kartlı laptop ve s25u alacağım. Yalnız şuda var bugün samsung için canlı çeviri pek iyi gelmedi bana.Türkçeden ingilizce ve çinceye çeviri yaptığımda pek verimli sonuç alamadım.Ama yapay zekanın öğrenme hızına bağlı olarak bu da gelişecektir.Birde şunu eklemek istiyorum android tarafında sevmediğim şey ise güncellemelerin apple gibi aynı anda yayınlanmaması.Aynı cihazı kullandığımız halde bazı ülkeler çok daha erken güncelleme alıyor bu bana çok saçma geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macuser1994 -- 28 Ekim 2024; 19:26:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 28 Ekim 2024; 19:23:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 28 Ekim 2024; 19:29:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
En son s3 zamanında samsung almıştım.O zamanlar apple ile arasında çok fark vardı ama şuan android tarafı kesinlikle daha önde.Şuan s25u,pixel serisi ve oneplus cihazları arasında kararsız kaldım.Apple bence seneyede iyi bir şeyler göstermese sonu nokia gibi olacak. |
Anladığım kadarıyla sizdede apple tarafından bir bıkmışlık var hocam .Ne yapmayı düşünüyorsunuz?Aynen ekran bile m13 diye geçen yılki aynı ekranı kullanacaklarmış galiba.One plus 13 gelirse ben onada geçebilirim.Arkadaşımda one plus 5 var hala canavar gibi çalışıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 28 Ekim 2024; 19:26:47 > |