4.2.1 ile ilgil bir suru sorun var. Ben ve bircok arkadas paylasti bunlari. 4.3 umarim iyi olur
allah aşkına bir tane sorunu söylesene mideden atıyorsunuz bir sürü sorun var diye yaaa
epeyce yazdık çizdik. konu başlığım var. altında yazan arkadaşlarda var.
bence işkembe-i kübra'dan atan sensin.
quote:
Orijinalden alıntı: bobita
quote:
Orijinalden alıntı: Canka1
Gold Master Edition u bile yayinlanmadan nasil cikacak cok merak ettim
Apple'ın yeni uygulaması; önce final sürüm, sonra gold, en son da beta sürüm çıkacak bundan sonra.
katılıyorum herkes gider mersine apple bundan sonra gidecek tersine
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Yazdık yukarıda ÇIKMAYACAK diye,ne beta'sı ne zeta'sı Şimdide bundan sonra dedik ama gecikti muhabbeti başlar,allahım ya ne yapacan
çıkacak bizi kandıramassın
quote:
Orijinalden alıntı: Gennosuke
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Yazdık yukarıda ÇIKMAYACAK diye,ne beta'sı ne zeta'sı Şimdide bundan sonra dedik ama gecikti muhabbeti başlar,allahım ya ne yapacan
çıkacak bizi kandıramassın
Yemin ederim bak
Hani cikacakti. Daha ne duyuldu edilde nede betasi cikti.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
Hani cikacakti. Daha ne duyuldu edilde nede betasi cikti.
çıkmayacagını ios dan anlayan herkez biliyordu zaten
Arkadaslar yeni surum cikmasi icin 2ser haftayla 3 beta sonra da bir gold master surumu cikar ondan sonra final cikar yani minimum 1,5-2 ay arasi cikmaaazz
4.3 yükledim gerçekten performansta artış var. Gel oğlum buraya deyince kıpraşarak yanıma koşuyor iphone
4.2 ile kulaklık ve hoparlör sesi çok düştü. inşallah düzelir bu sürümle. 4.1. gayet stabildi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme