Bildirim
İOS 7 DUVAR KAĞIDI AYARLAMA SORUNU (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ula bi ipadmiz bile yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alvarlı Efe
ula bi ipadmiz bile yok
Olur olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Real Madrid
Her konuya yazmaktan sıkıldım artık.
Ayarlar > Genel > Erişebilirlik > Hareketi Azalt açık yapın sonra tekrar duvar kağıdınızı ayarlayın.
Cok tesekkur ederim. Dediğiniz gibi yaptım ve bu rahatsiz edici durumdan kurtuldum -
quote:
Orijinalden alıntı: Real Madrid
Her konuya yazmaktan sıkıldım artık.
Ayarlar > Genel > Erişebilirlik > Hareketi Azalt açık yapın sonra tekrar duvar kağıdınızı ayarlayın.
bunca zaman eziyet çekiyoduk. geç oldu ama güç olmasın. teşekkürler dostum -
iOS 7 nin beğenmediğim özelliğinden birsi çok can sıkıcı. -
işine yarayan olursa,
Wallax
bunu kullanabilirsiniz.
PXLRX3K4JJ7E
Üretici kod veriyor isteyince.
1numberapp@gmail.com -
Tesekkurler -
Parellax denen özellik,sıkıntı hallolacaktır elbet o kadar da kötü değil bence.Arka plan konuma göre hareket ediyor temel olarak -
apple store da wallpaper ios7 diye yazıp uygulama aratırken bı uygulama denk gelmişti. resımleri ios7'ye gore ayarlıyor.yuklemiştm çok kullanmadığımdan sildim sonra, ismini hatırlayamıyorum ama bu işe yaayan uygulama var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamanın ismi 'fitwallp ' işe yararmı blmiyorum ama bir deneyin isterseniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
"fitwallp" programını ipad2 de denedim, gerçekten başarılı... Daha önce resimlerin çözünürlüğünü düşürerek ekrana sığdırmaya çalışıyordum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X