Bildirim
İOS 7 YE GEÇMELİMİYİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Az çok sorun hepsinde var dostum...Yükle kullan. -
Beyler hergün 10 tane konu açıcağınıza ana konudan sorsanıza. iOS 7 Ana Konu mevcut. Oradan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: ffsev
Az çok sorun hepsinde var dostum...Yükle kullan. -
Geçme. Takas etcem valla ios 6li biriyle telefonu. Gercekten cok sorunlu sürüm. -
Şahsi fikrim güncellemeniz doğrultusunda. Şarj vs gibi konular her zaman sıkıntı yaratmıştır ve bundan sonraki güncellemelerde de yaratacaktır. Hiçbir zaman herkesin memnun kalacağı bir güncelleme geleceğini düşünmüyorum. Onun dışında aklınızdaki sorulara cevap olması amacıyla ;quote:
Orijinalden alıntı: mck94
Geçme. Takas etcem valla ios 6li biriyle telefonu. Gercekten cok sorunlu sürüm.
http://forum.donanimhaber.com/m_80947077/tm.htm
ios7 ana konusuna bakabilirsiniz
-
Telefonu itunese yedekleyin ve restore edip yukleyin, ben boyle yukledim ve pek bir sorunla karsilasmadım. -
Telefonun i5 ise tabiki yukle. Ama 4 olsaydi kesinlikle onermezdim. -
iOS 7 kurduktan sonra yeni telefon almış gibi oldum. Birkaç performans ayarı ile harika oldu telefon.quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Telefonun i5 ise tabiki yukle. Ama 4 olsaydi kesinlikle onermezdim. -
Ne gibi ayar? Bir de bu iOS 7'yi nasıl kurmak mantıklı? Restore ettikten sonra kurmak mı yoksa kurduktan sonra restore etmek mi? -
@Wadjet,quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Ne gibi ayar? Bir de bu iOS 7'yi nasıl kurmak mantıklı? Restore ettikten sonra kurmak mı yoksa kurduktan sonra restore etmek mi?
Üstad, ben iTunes kullanmadan güncelledim. Hangisi mantıklı bilemiyorum.
Şu ayarları yaptıktan sonra iyi bir performans artışı oldu.
http://sosyalmedya.co/ios7-sarj/
http://biltek.info/ipuclari/ios-7-ipuclari-pil-performans-ve-dahasi_y259.html
http://www.youtube.com/watch?v=sJe3KB880T0
İyi akşamlar.
-
Bu sorumun cevabini Apple'dan alayim o zaman.
Linkleri not olarak kaydettim iOS 7'ye gecince uygulayacagim.
Tesekkurler. -
Bazilari restore etmeden ota update yapip 7 ye gecmisler ve cidden cihazlarinda (4s) kasma yok ama benim 4s de ota update kasma oluyor restore gerekiyor bende useniyorum -
Cihazınızı önce bi yedekleyin rehber,resimler,müzikler,notlar vs.
Ondan sonra güzel bi restore yaparak güncelleyin
İlk çıktığı gece güncelledim ve bir kez dahi acaba demedim.Çok memnunum telefona kalite katıyor resmen.
4 kullananlar pişman çünkü kasma meydana geliyor işlemci yetersizliğinden dolayı fakat 5de hiç sorun olmuyor.Cihazın maaşallahı var:)
Kesinlikle öneririm. -
4 kullaniyorum ve pek kasma hissetmedim. Acaba eskiden de kastigi icin mi kasma hissetmiyorum -
Aynen bende kafa kafaya öyle takas düşünüyorum ama kim eder ki iOS 6 lı cihazı -
Ben kullanımdan daha çok görünüme dikkat eden biri olarak ios7'yi indirmedim. 6'da mutluyumquote:
Orijinalden alıntı: elifednah
Aynen bende kafa kafaya öyle takas düşünüyorum ama kim eder ki iOS 6 lı cihazı -
Bende düşünyorum geçsemmi diye 5 kullanıyorum JB'li 5 kullananlar sizde durum nedir özellikle şarj durumları ?quote:
Orijinalden alıntı: Dwight Stiffler
Ben kullanımdan daha çok görünüme dikkat eden biri olarak ios7'yi indirmedim. 6'da mutluyum
Alıntıları Göster -
iOS7 sakat dogum -
İos 6.1.4 yüklü iphone 5 kullanıyorum iOS 7 ye gerek duymuyorum yükleyin arkadasın iphone 5 ine baktım ikisini yan yana koyup denemeler yaptım gözle görülür yavaşlamalar gördüm rehbere giris mesajlara giris ve ayarlara giris olsun telefonda yavaşlama oldugunu hissedebiliyor insan benim icin en onemli sey hızlı seri olması suan ki halinden cok memnunum asla geçmeyi düşünmüyorum birde onun kasmasiyla donmasiyla ugrasip sinir olamam kısacası dostum biraz yenilik icin telefonum yavaşlasın diyorsan gec yok ben seri hızlı kullanmaya alıştım diyorsan geçme ben gördüklerimi soyledim -
Bir ip5 ios 6.1.4 kullanicisi olarak bende Soundback ile ayni fikirdeyim. iphone dedigin seri olacak, bu sekilde tel resmen akiyor
Benzer içerikler
- iphone simgeleri küçültme
- iphone geçici kayıt nasıl yapılır
- iphone yanlış şifre süreleri
- iphone ekran kapalıyken saat gösterme
- apple garanti uzatma
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
- iphone ses tanıma nedir
- airpods şeffaf mod nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X