Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
117
Favori
885.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim forumda bu konuya hakim vede 5s kullanicisisin.
    9.3.2 deyim ios10 gecmeyi dusunuyorum sorum ise 5s lerde ios10 kasinti takilmalar varmi örn:facebook uygulaması whatsap vb uygulamalarda takılmala buna benzer şeyler oluyormu yorumunuza göre yükliycem saygılar......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ipad4 cihazımı tekrardan ios9 a geçirmek istiyorum. imzalar halen açık mı ve bu işlem nasıl yapılır nerden indirilir anlatırsanız duacınız olucam.
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    ios 9.3.5 imzası açık gibi görünüyor

https://ipsw.me/#

Buradan cihazınızın modelini seçip uygun dosyayı indirin.

iTunes'ten shift + geri yükle ile indirdiğiniz dosyayı yükleyin.

Yedekleme hakkında bir bilgim yok ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. ( yani ios 10'da alınan yedekleme ios 9.3.5 ile tamamen uyumlu mu bilmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRIENDS

ios 9.3.5 imzası açık gibi görünüyor

https://ipsw.me/#

Buradan cihazınızın modelini seçip uygun dosyayı indirin.

iTunes'ten shift + geri yükle ile indirdiğiniz dosyayı yükleyin.

Yedekleme hakkında bir bilgim yok ama sıkıntı olacağını sanmıyorum. ( yani ios 10'da alınan yedekleme ios 9.3.5 ile tamamen uyumlu mu bilmiyorum)

Oradan ipad4 için 9.3.5'in GLOBAL yazan versiyonunu indirdim. Benimki sim kartlıydı Türkiye'den alınma. GSM yazan sanırım ABD içinmiş. Yanlışsam düzeltin. iOS 10'da yedekleme almıştım dizüstüne ama okuduğum kadarıyla ios10'daki yedek ios9'a geçince kullanılamıyormuş. Fotoları dizüstüne aldım. Gerisi çokta önemli değil. iCloud'dan yedekler geri gelirim bilmiyorum ama bi denerim. Başladım geri yüklemeye. İlk defa yapıyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz.

• outloww O kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bence geçilir memnunum pek bi sorun yok bana göre. Beğenmezsen geri 9.3.5 e dönebilirsin zaten imzalar kapanmadan. Stabilitede hızda sorun yok. Hiç uygulama çökme sorunu yaşamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İOS 10 6S kullanıcısıyım.En fazla 4.5 saat ekran süresi alıyorum.İOs 9.3.5 e dönmeli miyim?

• Arkadaşlar merhaba, Ben 5s kullanıcısıyım ve ios 10'a geçmek istemiyorum ama sürekli 1 gb indiriyor ve telefonumda da yer yok. Bunu nasıl engelleyebiliriz bilen var mı? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batcave

Arkadaşlar merhaba, Ben 5s kullanıcısıyım ve ios 10'a geçmek istemiyorum ama sürekli 1 gb indiriyor ve telefonumda da yer yok. Bunu nasıl engelleyebiliriz bilen var mı? Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Ayarlar genel saklama alanı/iCloud alanı yönet ten silin hocam. Şarja takınca WiFi yi kapatın indirmesin:)

• Batcave kullanıcısına yanıt
    Dostum iOS 10 beta konusun da sonlar da watchOS beta profili var . Seninle aynı sorunu yaşıyordum beta profili kur , saklama alanından güncellemeyi sil telefonu yeniden başlat en güncel sürüm olduğun sürüm görünecek :) . Kendi cihazımda böyle yaptım sorunsuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: ParsOnbaşı

İOS 10 6S kullanıcısıyım.En fazla 4.5 saat ekran süresi alıyorum.İOs 9.3.5 e dönmeli miyim?

aynı sorundan bende muzdaribim. tamam ios 9 dada şarjı iyi değildi ama bu kadarda kötü değildi. herşey iyi canımı sıkan tek olay bu

• Benim fark ettiğim ve çıkarım yaptığım konu, sistem zaten hücresel ve wifiden bir şekilde veri çekip işlem yapıyor. Buradan cihazın yavaşlatılması, şarj ömrü azaltılması münkün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.3.5 ve 10.0.1 imzaları kapatıldı

Artık iOS 9'a dönüş yok

:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

9.3.5 ve 10.0.1 imzaları kapatıldı

Artık iOS 9'a dönüş yok

Nereden bakıyorsunuz açık imzalara?
    ben burada bakıyorum açık gözüküyor
    http://api.ineal.me/tss/status
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbrk

quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

9.3.5 ve 10.0.1 imzaları kapatıldı

Artık iOS 9'a dönüş yok

Nereden bakıyorsunuz açık imzalara?
    ben burada bakıyorum açık gözüküyor
    http://api.ineal.me/tss/status

İpsw.me adresinden hocam dediğiniz siteyi ben bilmiyorum :)

• Rogerfederer1 kullanıcısına yanıt
    Sabah ipsw.me den de bakmıştım açık gözüküyordu. Şimdi bir daha baktım kapanmış gözüküyor.
  • Kapanmadan hemen önce bakmışsın hocam o Zaman sabah :)

• İphone 5s 64gb ios10.0.2 kullanıyorum, hatalar, şikayetlerim
    1. Telefon bazen uygulama kapatıp başka uygulamaya geçince lasıyor
    2. Mesaj gelince cevaplamak için aşağı çektiğimiz takılıp kapanıyor, whatsapp ta böyle sorun yok mesajı gönderebiliyorum.
    3. Ram ı boşaltmak için kapatma tuşuna basıp menü tuşuna basılı tutunca mavi ekran geliyor restart atıyor.
    4. iMessage hala ücretli
    5. Apple ın yazılım sürümlerini kapatma politikasını hâla anlamış değilim
    6. Bildirim ekranı aşağı çekince kasılıyor, widgetler sayfasına bazen geçiş yapamıyorum
    7. Klavye bazı saygalarda açılmıyor.
    vs vs vs ios8 istiyom ben 😠😠😠

• iPhone 4 kullanabilirsin onda var iOS 8

• Arkadaşlar ,
    iphone 7 ye gectim.... daha once iphone 6s ve iphone 6 da da aynı sorunu yasadım.. sattıgım bu ıkı eskı telefonları alan kısının onunde sıfırlayıp satıyorum ama her ıkı telefonda da aynı sorunla karsılastım.. sıfırlayıp telefon yenıden acıldıgında benim iclouda ait bilgilerim geliyor ve şifre soruyor bu sorunu nasıl aşabilirim... başına gelen var mı ?
  • 9.2.1 i kullanıyorum yazılım güncellemede sadace 10 var 9.3.5 e nasıl geçebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 16201621162216231624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.