Bildirim
ios 9 Beta'yı yükledim, ios 8.4'e nasıl dönebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sana kim dedi beta yükle diye.
Neyse itunes'ı aç. 8.4 ün ipswsini de indir. Ardından shift+Geri yüklemeye bas. İpsw dosyasını seç bitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanın başına ne gelirse meraktan geliyor :)
Burda da anlatmışlar... deneyeceğim bakalım.
http://www.****.net/haberler/ios-9-dan-ios-8-4-e-nasil-donulur-public-beta-dan-donus/ -
quote:
Orijinalden alıntı: NyzDlk
Arkadaşlar... iPHONE 6 kullanıyorum İOS 9 Beta'yı yükledim, ios 8.4'e nasıl dönebilirim? Bilen birisi varsa anlatsın... çok kötü böyle telefon iİş Bnaksı uygulaması bile çalışmıyor.
Kardeş ben de iPhone 6 kullanıyorum ama betayı indiremedim "internal server error" hatası alıyorum yardımcı olabilir misin? -
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 22:14:58 > -
Galiba benim Macbook da problem var shift tuşuna basıyorum ama seçeceğim bir alan çıkyor, sw yi de yükledim ama var mı yardım edecek? -
quote:
Orijinalden alıntı: dehacocuk
Sana kim dedi beta yükle diye.
Neyse itunes'ı aç. 8.4 ün ipswsini de indir. Ardından shift+Geri yüklemeye bas. İpsw dosyasını seç bitsin.
-
itunes'dan sıfırlayıp halletim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: NyzDlk
Galiba benim Macbook da problem var shift tuşuna basıyorum ama seçeceğim bir alan çıkyor, sw yi de yükledim ama var mı yardım edecek?
Mac e özel bi tuş olması lazım ona basınca olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cmd'yi deneyin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben anlattım nasıl dönüş yapılacağını.burada link yazarsam reklam derler.google a yazın çıkıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X