Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yükleyemedim bu public betayı,indiriyor yükle diyorum telefon kapanıp açılıyor ios 13 olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Bende de var aynı problem, bildirimlerden ses gelmiyor ama bunun dışında bariz bir hata yok.

Bir diğer konu bundan sonra çıkacak public beta'lar otomatik geliyor diye biliyorum ve en sonunda eylül ayında da otomatik olarak normal iOS 14'e geçiyorsunuz yani sizin bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben beğendim. Şarjı da fena değil. Genelde betalar şarjı su gibi tüketir ama bir sıkıntı yok. Üçbeş yerde ingilizce yazılar var tam çevrilmemiş. Bir de fotoğraflar çöp kutusunda hepsini sil menüsünü bulamadım. Sanırım yok. Ama PiP harika. Ben uzun süre sırf bu yüzden Jb ile kullanmıştım teli. Gerek yok artık benim açımdan. Ama youtube acil güncellemeli bu pip için

• quote:

Orijinalden alıntı: kokah

ben yükleyemedim bu public betayı,indiriyor yükle diyorum telefon kapanıp açılıyor ios 13 olarak
    Profilli yüklediyseniz teli kapatıp açın ardından ayarlar yazılım güncellemeye girin gelmesi lazım

• iPhone 7 cihazında test ettiğimde şu bugla karşılaştım sizlerde deneyebilir misiniz.

Karşı tarafı aradığınız esnada, karşı taraf telefonu açmadan siz ekran görüntüsü alırsanız karşı taraf telefonu açınca sesi gelmiyor.
  • Arkadaşlar hafıza kalmadı hep öyle mi kalacak?

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• kokah K kullanıcısına yanıt
    public beta henüz çıkmadı siz 13.6 beta profilini yüklemiş olabilirsiniz bu siteden developer beta profilini yükleyip yapabilirsiniz
    Download Beta Profiles
    Download Beta Profiles
    https://betaprofiles.com

• İlk bugu buldum ön kamerada hdr açıkken fotoğraf çekilmiyor bende.

• Hocam siz kullandıkça o kendine geliyor. Her güncellemeden sonra bir indexleme muhabbeti söz konusu oluyor. Yani siz kullanın telefonunuzu, o gerektiği zaman oradaki alandan boşaltma yapacaktır.
    Yapmalı
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi bunu kurup, Eylül'e kadar başka hiçbir işlem yapmadan sadece yazılım güncellemeyle devam edeceğim. Bu bildirimlerden ses gelmeme olayını nedense kimse söylememiş, anlayamadım.
    Herkesin yaşadığı bir problem değil ondan söylememiştir. Mesela ben öyle bir problem ile karşılaşmadım.
  • Kasapovski kullanıcısına yanıt
    Fark ettiğiniz herhangi bir şey var mı? Gündelik kullanımı etkileyen bir durum?
  • Developer kaydı yapan yok mu?:)

• Safariye çeviri özelliği ne zaman gelir??

• İos 20 de gelir yolu uzun nasil olsa :))

• RAM kullanımına bakabilirsiniz, artmış widgetler ve çeşitli özelliklerden dolayı İphone 7 ve aşağısına tavsiye etmiyorum, Çoğu arkadaşım tester olarak deneyimledi (onlara erken veriliyor)
    Batarya kullanımı 13.6 beta ya göre bile kötüymüş ram kullanımı da çabası tavsiye etmiyorum şuanlık, ileride geliştirilir iyice sistem depolama kullanımı yüksek olması sebebi beta indirmeniz halka açık paylaşılınca dosya boyutu 4 gb şuan 1-2 gb oluyor, tavsiyem geçmeyin çeşitli buglar da mevcut şu an da

• Profeson kullanıcısına yanıt
    Böyle bir mesajı yazarken sebeplerini ve gözlenen şeyleri de paylaşmak gerekir. Örneğin çeşitli buglar da mevcut diyorsunuz fakat yazınızda herhangi bir bug ile ilgili bir cümle dahi yer almıyor.
    Dün geceden beri kullanıyorum. Bazen fps drop oluyor ama kullandıkça çok nadir olmaya başladı hatta şu an hiç görmedim. Onun dışında depolama alanı bayağı düştü. 13gb kullanılabilir depolama alanın varken 3gb kullanılabilir alanım var. Pil kullanımı ise sanli 1 tık hızlı tükeniyor pil ama gün içinde kullanımı çok etkileyecek bir durum değil. Herhangi bir uygulamadan atma gibi bir problem ile karşılaşmadım. (Whatsapp,instagram,DH mobil, bankacılık uygulamaları,havadurumu vs).

Bu arada telefon XS Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 23 Haziran 2020; 16:57:53 >
  • İPhone 7’ye kurmak için uğraştım ama dün saçma bir şekilde internetim gidip geldi yükleyemedik. Bugün akşam tekrar deneyeceğim acaba söylendiği gibi batarya çok mu kötü merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.