< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (336. sayfa)
-
-
İpadOS 14.7 air 4 ile 1 saat film izledim chrome üzerinden ve tablet orijinal kılıfından bile farkedilir şekilde ısındı. Hani kılıf kapaklı olduğundan tutuğum kısım 2 kat oluyor kapak açık ve arka tarafında olduğundan. Bu ısınma sorunu ios 14.6 ile iphone 11 telefonumda vardı ama şuan iphone'da yok. İpados 14.6 ile air 4'te böyle bir sorun yoktu, hatta bekleme halinde wifi ve bluetooth kapalı iken de %15 şarj harcamış ilk kez. 14.7 telefonları düzeltirken ipad'i mi bozdu bu sefer acaba.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPad 8 e yükleyenler deneyimlerinizi bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneyazaten 14.x sürümündeysen geçilir. adamlar her güncellemede sorun düzeltiyor.
i7 12.4.1 surumundeyim.. memnunum, gecsem mi gecmeyip bu sekilde gittigi kadar bu surumde kalsam mi bilmiyorum. Cok acayip yorumlar var. kimisi diyor gayet stabil, hatalar duzeltilmis, kimisi diyor telefonun icine etme guncellemesi... bi yandan, uygulamalarin duzgun calismasi ve genel kullanim acisindan iOS 15 oncesi gecmek iyi mi olur acaba diyorum? Bir yandan da bosver boyle kalsin diyorum.. deneyimlerini paylasanlari biraz daha takip edeyim bakalim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 22 Temmuz 2021; 22:52:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İP7 kullanıcısıyım ios 14.7 de app store da uygulamaları yükleyemedim . İndireceğim uygulamaya Tıkladığımda ana ekranda simgesi gelip bekliyor yazıyordu . 14.6 ya geri geldim sorun düzeldi . 14.7 sorunlu olabilir bilmiyorum başkasını başına geldi mi ama dikkat edin .
-
bu akşam 14.6’dan 14.7’ye güncelledim bahsettiğiniz problemi yaşamadım (iPhone 7)
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneyabatarya leş değil. biraz bekle düzelir.
Biraz bekledim ve ses aç-kapa-güç tuşu yapıp resetledim. Şimdi daha iyi gidiyor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 23 Temmuz 2021; 11:53:28 > -
memnunsundur, doğrudur da, bir zaman sonra uygulamalar ios 12 ile çalışmayacak. eninde sonunda güncelleyeceksin. ios 15 öncesi geçebileceğin en iyi sürüm bu. bence geç. ios 15 e de 15.7 çıkarsa yani ios 16 ya son sürüm kala geçersin duruma göre. böyle kalması çok uzun ömürlü bir durum değil. gün gelecek alacak en son sürümü kullanacaksın i7 kullanıyorsan ya da kullanacaksan. muhtemelen ios 16 veya 17 olur. ios 13 kullansan neyse de, ios 12 de durulmaz bu saatten sonra. 14.7 gerçekten iyi bir sürüm. oturmuş ios 14. ilk birkaç gün şarjın hızlı bitebilir. ama düzeliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 24 Temmuz 2021; 6:11:38 > -
iPhone 7 validenin telefonu. 14.7'i yükledim gayet iyi çalışıyor. Bir şikayeti olmadı. Bence de geç. Sonrasına bakarsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adı üstünde test sanki vodafone kaynaklı 😂
quote:
Orijinalden alıntı: semih54gsbu akşam 14.6’dan 14.7’ye güncelledim bahsettiğiniz problemi yaşamadım (iPhone 7)
yeniden 14.7 yükledim yine aynı sorun app store da uygulamalar inmiyor bekliyor konumunda kaldı . yine 14.6 ya döneceğim bir ara temiz bir kurulum yapmam lazım .
-
Paniğe kapılmayın tüm iphone cihazlarına gelmiş anladığımız kadarıyla(ben hariç) kapatmak isterseniz ayarlar-bildirimler-en altta test yazan sekmeyi kaplı konuma getirebilirsin daha da gelmez.
webteknoiPhone Kullanıcıları 'Evde Kal Türkiye' Uyarı Mesajı Aldıhttps://www.webtekno.com/iphone-evde-kal-turkiye-uyari-mesaji-h112709.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bildirimler sadece Vodafone kullananlara gitmiş sanırım.
-
Sorun sizde sanki
İos 14.7 müthiş olmuş ama ipados kısmını cok beğenmedim. Şarjım baya erken bitiyor ipad kısmında
O zaman iPad e yapmayalım çoğu kişi memnun değil zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İphone 11 güncelleym mi 14.7 ye şunki mevcut sürümüm 14.4.2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X