Şimdi Ara

İp Adresimi Sürekli Değiştiren Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İp adresimin sürekli değişmesini istiom gerekirse yurt dışında göstersin beni böyle bir program kullanmıştım 1 sene önce ama adını unuttum :( bi web sitesine giremiom ip reddedildi diyor acil lazım bu program .

• steganos internet anonym.
    hide ip

googleda arat.
    forumda aratsaydın bulurdun lütfen aramayı kullanalım artık arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenvirus -- 30 Eylül 2005, 22:41:54 >
  • arkadaşın verdiği programlar bu iş için uygundur, ancak bu programlar net hızınızı anormal şekilde yavaşlatır. ip değiştirme için en uygun şey proxy kullanmaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birgaripyolcu

arkadaşın verdiği programlar bu iş için uygundur, ancak bu programlar net hızınızı anormal şekilde yavaşlatır. ip değiştirme için en uygun şey proxy kullanmaktır.

zaten internet anonym'in yaptığı şeyde proxy kullanmak olduğundan 'program anormal yavaş' diyip en uygun yolun proxy kullanmak olduğunu sölemek biraz saçma olmuş..yavaşlık proxylerden aldığınız pinglerden kaynaklanıyo yani illa yavaşlicak diye bişey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: who

quote:

arkadaşın verdiği programlar bu iş için uygundur, ancak bu programlar net hızınızı anormal şekilde yavaşlatır. ip değiştirme için en uygun şey proxy kullanmaktır.

zaten internet anonym'in yaptığı şeyde proxy kullanmak olduğundan 'program anormal yavaş' diyip en uygun yolun proxy kullanmak olduğunu sölemek biraz saçma olmuş..yavaşlık proxylerden aldığınız pinglerden kaynaklanıyo yani illa yavaşlicak diye bişey yok.

VaR Program Çok YavaşLatıyOr ßen SüreKL Proxy Kullanıyorum Her Deneyişimde Net SüreKLi yavaşLıyOr ... ßu Arada ßana ÇaLı$an Proxy BuLSanıza

• quote:

Orjinalden alıntı: who

quote:

arkadaşım, tabii o programlar da proxy kullanıyor. yoksa ip kendi kendine değişmiyor. ama kendi kafasına göre proxy kullanıyor, oysa siz çalışan sağlam bir proxy bulursanız, net hızınız yavaşlamaz, dolayısıyla proxy kullanmak o programları kullanmaktan çok daha iyidir. lütfen üslubunuza dikkat edin...

• Hide IP saat kesmesine yerleşiyor.Yavaşlık mı var.Sadece üzerine bir kez tıklıyorsunuz ve başka bir proxy buluyor.Sağlam bir proxy olduğunu zaten sitelere girişte anlıyorsunuz ve onu kullanıyorsunuz.
    Diğer türlü tek tek proxy'leri test edip manuel olarak girmek biraz zahmetli gibi.
    Benim gördüğüm kadarıyla Alman ve Çin proxy'leri epey sağlam oluyor.Meksika çok sık çıkıyor karşıma ama berbatlar.
  • hide ip i ben de kullandım...
    Gerçekten farkedilir bi yavaşlama yapıyor..
  • IP Pinger (Version 1.2.7) program bu arat indir ücretsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.