arkadaşlar ben ipad 2 ye hiç bir şekilde jailbreak yüklemedim ama alalı 2 ay oluyor orjinali 4.3. dü fakat nasıl olduysa 5.0.1 e yükselmiş, bu yüzdende aldığım sim kart taktığımda servis yok diyor bunu naıl çözebilirim,ios 5.0.1 i piyasada bulunan programlar ile indirdiğim zaman 4.3 lere,ozamanda güvenlik sorunu oluyormuş sanırım yada sim kartımın servis yok ibaresini nasıl düzeltebilirim tek yol 4.3 lere indirmekmidir.teşekkürler.
Arkadaslar yardım eden yok mu? iPad 2 de sim kart takılı olmasına rağmen servis yok yazıyor, ttnet 3g modem aldım sebekesi Avea iPad 2 suan iOS 5.0.1 de , acaba 3g ile İnternet'e neden baglanamiyoruz yani servis yok ibaresi neden Avea'ya dönmüyor.baska Micro sim kartlar denedik onlarda servis yok gösteriyor ama içindeki kartları baska telefonlarda deniyoruz Micro sim kartlar çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim
Pasaport kaydini yaptiniz mi peki? Yapmadiysaniz ondandir. Ayni iphone gibi pasaport kaydi yapilmasi gerek 3g kullanmak icin. Emin degilseniz ayarlar-genel-hakkinda kismindan imeiye bakin. Googleda imei sorgulama yazarak BTKnin sitesinden kontrol edin.
Ben yurt disından almadimki bulunduğum sehirden Apple bayisinden aldım ,bu sekildede olunca yine pasaport kaydımı gerekiyor anlamadım yani tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme