Şimdi Ara

ipad 2 Simge sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarr, teknosa tarafından kazıklanarak farkında olmadan aldığım teşhir ürünü ipad ime birisi safariden girerek bazı siteleri ana ekrana ekle demiş ve bu yüzden aptalca siteleri bir türlü kaldıramadım, neden iade etmedin derseniz içinde birsürü ücretli uygulama yüklü :D, androidde simgeleri düzeltmek çok kolay, ipad de neden böyle bir saçmalık var ki, simgeye uzunca dokunuyorum ama birşey olmuyor lütfen yardım, jailbreak yapmak istemiyorum

• Simgeye basılı tut sol yukarıda çarpı işareti çıkacak ona basıp kaldır jailbreak e falan gerek yok.
  • simgeye tam 2 dk boyunca basılı tuttum hiçbirşey olmadı, 5.1.1 sürümü yüklü
  • dock takileri demiyorum onu söylemeyi unuttum, ana ekrandaki her hangi bir simgeden söz ediyorum, çok teşekürler
  • Kaç paralık uygulama yüklü? Diyelimki 100 liralık, 1000 tane parmak değen cihazı kullanmaya değer mi? Götürüp iade ederim hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forlina8

simgeye tam 2 dk boyunca basılı tuttum hiçbirşey olmadı, 5.1.1 sürümü yüklü

Kapatıp acın tekrar deneyin
  • Hocam arkadaşların söylediği gibi masa üstündeki bir simgeye elinizi titretmeden basili tutacaksınız 1-2 sn ye o kadar, sonra istediğiniz uygulamayı silip istediğinizi taşıyabilirsiniz. Bu arada ücretli olarak aldığınız uygulamaları 5 iOS cihazına ücretsiz olarak yukleyebilirsiniz Appleid niz ile giriş yaparak. Apple bunlar için para almaz¡
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yaptıysam hiç bir işe yaramadı gerçekten anlamış değilim, daha önce karşılaşılmış birşey mi bu ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=MDV-3FCYbv4&feature=youtu.be arkadaşlar söylemek istediğim şeyi anlatabilmek için bir video ekledim umarım bi yardımı olur
  • Multitasking de - işareti çıkıyor ama ana ekranda silme işareti çıkmıyor ilk defa gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

Multitasking de - işareti çıkıyor ama ana ekranda silme işareti çıkmıyor ilk defa gördüm.

sizce ne yapmam gerekir, garantiye göndermelimiyim ?
  • ha birde benim ipad de, settings > general> ekranında reset seçenği yok, yani fabrika ayarlarına dönemiyorum :(
  • quote:

ha birde benim ipad de, settings > general> ekranında reset seçenği yok, yani fabrika ayarlarına dönemiyorum :(

Kısıtlamalardan kapamışlardır veya jailbreak yapıp resetlemeyi kaldırmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

ha birde benim ipad de, settings > general> ekranında reset seçenği yok, yani fabrika ayarlarına dönemiyorum :(

bu durumu telafi edebilmenin bir yolu var mı sizce?
  • quote:

quote:

quote:

Telefonu itunestan restore etmeyi dene yedeğini alıp.

Edit:Önce ayarlar-genel-sınırlamalar a girip uygulama silmenin açık olup olmadığına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 11 Mayıs 2012; 0:10:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkbaba17

quote:

quote:

quote:

Telefonu itunestan restore etmeyi dene yedeğini alıp.

Edit:Önce ayarlar-genel-sınırlamalar a girip uygulama silmenin açık olup olmadığına bak.

öncelikle belirtmeliyimki sınırlamalar diye bir menü bulamadım, daha sonra itunes dan restore ettim fakat düzelen birşey olmadı maalesef :(

• Sonunda yaptım :D dediğiniz gibi çok teşekür ederim. öncelikle ipad i restore ettim fakat kurulum başladığında yedekleme geri yükledim, bu işlem sonucunda değişen hiçbirşey olmadı, daha sonra tekrar restore ettim ve cihaz açıldığında bana icloud dan mı yoksa itunes dan mı backup yapayım diye sordu, bende sıfır bir cihaz olarak başla dedim ve bütün problem çözüldü, şimdi hem ikonların yeri değişiyor, hemde ayarlarda sınırlamalar seçeneği çıkıyor, yardımlar için çok teşekürler :D
  • sirf icinde ucretli app yuklu diye sifir urun parasina teshir urunu aldiginiz icin iade etmiyor musunuz? yoksa teshir urunu oldugunu bilerek ve ona gore odeme yaparak mi aldiniz?

eger sifir urun fiyatina teshir urununu sattilarsa hic vakit kaybetmeden gidin degistirin. sirf icinde birkac tane app yuklu diye iade etmeme gibi bir sey soz konusu olmamali. o alete kim bilir neler yapilmistir baskalari tarafindan. ileride belki donanimsal bir problemini farkedeceksin incelenirken zarar gordugu icin...

ayrica o ucretli app'ler jb ile bile indirilmis olabilir. nasil yapmislar bilmiyorum ama mediamarktta ios5 jb yapilmis ipod touch gordum. icinde birsuru app vardi normalde parali olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycna -- 11 Mayıs 2012; 1:09:41 >
  • video dan baktigime gore dikkatlice icindeki uygulamalar toplasan 20 dolar eder enfazla eger teshir urune 900 ve yukarsi para verdiyseniz bence hemen degistirin cunku kaziklanmis oluyorsunuz sabahtan aksama kadar milyonlarca kez dokunmuslardir hatta yere dusmus bile olsbilir cunku ben birkez mediamarkt da dusurmustum :) size tavsiyem degistirip iade etmeniz 7 gunu gectiyse paranizi alamassiniz ama 14 gunu gecmediyse degistirebilirsiniz.
  • Demo versiyon yuklu olabilir cihazda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.