Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI Apple ipad 9.nesil 64 gb Satın Al 16 Temmuz 2024 18:48 1 1 SATILDI Apple ipad 9.nesil 64 gb SATILDI1 hafta içinde satılmazsa ilandan kaldıracağım.apple ipad 9 64 gbSon fiyat pazarlıksız.Uzay grisi renginde geçen sene mediamarkt dan alındı. Garantisi devam etmektedir. Herhangi bir sorunu yoktur. Az kullanıldı. Sıfır ayarında kozmetiği çok temizdir.Kutu fatura ve şarj cihazı mevcut.İos a alışamadım. Geri android tablete döndüğüm için satıyorum.Ankara içi elden teslim olabilir. Diğer illere kargo ile gönderilir.Özel mesajla sorunuz varsa sorabilirsiniz.fiyat 6700 tlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Anker powerline+ lightning 0.9m (fiyatı düşürdüm) [SATILDI] Google chromecast 4k 1900 TL [SATILDI] Hy300 projeksiyon 1600 TL SATILDI Gigabyte B450m gaming (fiyat tekrar düştü)