Şimdi Ara

iPad Air 2 128GB Alacağım TVT nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.tvt.com.tr/Apple-iPad-Air-2-MGTX2TUA-128-GB-WiFi-Uzay-Grisi,PR-47735.html# arkadaşlar 128gb alacağım ancak buradan alsam güvenilir mi?

Apple garantisinde olacak buradan alırsam sanırsam demi? Site güvenilir gibi geldi Apple Store üzerinden de alabilirim ancak orada 100TL daha fazla aynı ürün aynı garanti ise buradan alayım mı?

• Tvt güvenilir bir site ve apple premium reseller zaten. Kafanda soru işareti kalmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umutkocoglu U kullanıcısına yanıt
    apple premium reseller nedir hocam?

Bir de apple.com.tr üzerinden aldığımda Apple'ın garantisi altında oluyor hani değişim falan buradan aldığımda da aynı garanti mi? Çok teşekkür ederim yanıtınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delindir

apple premium reseller nedir hocam?

Bir de apple.com.tr üzerinden aldığımda Apple'ın garantisi altında oluyor hani değişim falan buradan aldığımda da aynı garanti mi? Çok teşekkür ederim yanıtınız için.

bir de apple'ın kendi mağazası olmayıp franchasing üsulu apple mağazası açan şahıslar veya firmalar bu dedıklerın.
    aynı apple gıbı destek ve servıs saglıyorlar.
    kucuk sehırlerde kendı magazalarından cok bu tur dukkanları olması yaygınlasması ıcın daha ıyı.

sorunsuz alabılırsın kafan rahat olur aynı kendı magazası gıbı hızmet vrıyorlar korkma.
  • AsosyalBilgisayar kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ama şurasını anlamadım tam olarak.

Diyelim ben Apple.com.tr'den cihazı aldım bir şey oldu Allah korusun Apple Store'dan randevu aldım gittim değiştirmek istedim bunda da aynı şekilde buradan alıp Apple Genius'a gidip değişim vs talep edebilirmiyim Zorlu'dan?
  • quote:

Anladım hocam, ama şurasını anlamadım tam olarak.

Diyelim ben Apple.com.tr'den cihazı aldım bir şey oldu Allah korusun Apple Store'dan randevu aldım gittim değiştirmek istedim bunda da aynı şekilde buradan alıp Apple Genius'a gidip değişim vs talep edebilirmiyim Zorlu'dan?

talep edebilirsin tabiki
    bunlarda degıstırır sorunu oldugu zaman ,buradan alıp apple zorluya vs gıdıpte ordanda degıstırebılırsın.
    bu dukkanlar apple store adına satıs yapan sahıs fırmaları sadece.

kafanız rahat olsun.
    Tamamdır alıyorum hocam o zaman, 128GB en iyisi olacaktır ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun guzel gunlerde kullanın.
    ekran ıcın kırılmaz fılm yada jelatın almayı unutmayın buyuk ekran ne olacagı bellı olmaz.Korumakta fayda var.
    Çok teşekkür ederim hocam.

Onuda alacağım ama hangisini almam lazım onları bir araştırayım, kılıf alsamda uygun olur smart olandan sanırsam?
  • ona siz karar verın hangısı yakısırsa onu alın.
    ttec yada spigen markalardan secebılırsınız bıraz daha uyguna gelır fıyatları apple urunlerıne gore.
    Aynen hocam.
  • PM!

Bu adamlar hakkinda ne zaman yazsam sikayet edip sildiriyorlar, yonetimde itinayla siliyorlar.

Hadi PM-i de sikayet edin bakalim.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Herkes çok memnun olarak gözüküyor hocam bişey olursa iade alırlar, savcı amcamız var evelAllah ;)
  • quote:

Herkes çok memnun olarak gözüküyor hocam bişey olursa iade alırlar, savcı amcamız var evelAllah ;)

Kendi gonderdikleri mail i twitter dan yayinladim ona varana kadar sikayet etmisler. Ee haliyle her sey pozitif gozukur tabi.

• danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı diyelim hocam ;)
  • Arkadaşlar bir de 128GB'tan bana kaç GB kalacak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.