Şimdi Ara

iPad Pro 9.7' vs iPad 7. Nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar siz bu iki tabletten hangisini alırdınız? iPad Pro daha kullanışlı bir cihaz biliyorum ama bu cihaz eski bi cihaz. Üzerinden yıllar geçmiş. Üstelik pahalı bu yüzden proyu ikinci el almak istiyorum. 2000 tlye bir tane ikinci el Pro buldum. Diğer yanda 2500 tlye ipad 7. nesil bir tablet var. Cihazın avantajları elbet yeni olması ama fiyat farkı var. iPad 7.nesilin 2500 tl gibi bir fiyatı var. Grafik tasarım ile uğraşıyorum bu yüzden bana kalem de lazım. Kalem fiyatı da eklenince iPad 7 çok yüksek bi miktara ulaşıyor. Ben kendi açımdan direkt iPad Pro yu almayı düşünüyorum ama cihaz 4 yıldır kullanım durumunda. Siz ne yapardınız fikrinizi almak istedim.

Cihazların karşılaştırılması
    https://www.epey.com/tablet/karsilastir/49879-350542/apple-ipad-pro-9-7_apple-ipad-7-10-2-32-gb-wi-fi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytemizlikci -- 27 Mayıs 2020; 21:21:30 >

• Ucuza ipad 10.2 bulabilirsin indirimlerde 2000 tlye kadar düşebiliyor, ayrıca kalem de öğrenci indirimi ile 620 tlye geliyor. Ben olsam a10 işlemcili 10.2 alırdım ki aldım ve memnunum. Bahsettiğin pro sanırım 9.7 inç a9x işlemcili olan, a10 daha üstün bir işlemci 4 çekirdeği var a9x in ise 2, sen bilirsin tabii ama benim fikrim bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.