Şimdi Ara

ipad2 ye bluetooth gps bağlayabilirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad2 wifi modeline bluetooth gps bağlayabilirmiyiz bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı acaba biraz araştırdım ancak bir sonuç elde edemedim. Eğer bağlayabilirsek wifi modelli ipad2 cihazım ile navigasyon yapabileceğim anlamına geliyor... Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum

• tek bildiğim wifi özelliği olan bir nokia modeliyle yada iphone yardımıyla ipad'e 3G üzerinden wifi yayını verebileceğimiz.ama bluetooth üzerinden olur mu ben de merak ettim.bir de wifi'li modellerde a-gps var mı ki
  • nokia n96 telefonumu wifi modem olarak ipad2 ye tanıttım 3g bağlantısını bu şekilde kullanabiliyorum ama elimde bir bluetooth gps olmadığından deneme şansım olmadı.

wifi ile internet bağlantısı kurduğumda haritalara girince yerimi tam olarak tesbit edebiliyor buda A-GPS olduğunu gösteriyor ancak internet bağlantısı olmadan haritaları açtığımda yerimi tesbit edemiyor..
  • wifi modelinde gps olmadığını biliyorum benim öğrenmek istediğim bluetooth gps cihazlarını ipad2 ye ile kullanabilirmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndacil

wifi modelinde gps olmadığını biliyorum benim öğrenmek istediğim bluetooth gps cihazlarını ipad2 ye ile kullanabilirmiyiz.

Bende solar GPS var. Bunu palm ile kullanıyordum eskiden. ipad ile denedim ama görmedi, çalıştırmadı. ipad2 olmadığı için denemedim fakat sanırım çalışmaz. izmirdeyseniz getiririm deneriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fndacil
    wifi modelinde gps olmadığını biliyorum benim öğrenmek istediğim bluetooth gps cihazlarını ipad2 ye ile kullanabilirmiyiz.

3gs bt ile 3g ye baglaniyorum ama iphone un gps ozelligini kullanamiyorum. Sanirim iphone4 lerde hotspot ile wifi baglandigin zaman goruyor gps i. Ama jb ciktigi zaman heralde buna bir cozum bulan prog. Cikar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 28 Mayıs 2011; 16:51:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.