Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Ben kullanıyorum 13 pro için orjinal şeffaf ve deri kılıfım var her hafta birini takıyorum sök tak yapıyorum değiştiriyorum asla çizilme olmadı

Clear case toz cekiyor nispeten diğerlerine göre doğrudur ama toz içinde de kalmıyor abartıldığı gibi, ben çok memnunum tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atlikarinca1983 A kullanıcısına yanıt

link paylaşmak yasak mı bilmiyorum fakat.

böyle bir videoya rastlamıştım.

o yüzden sormak istedim.

Jared Ramirezyoutube
    iPhone 12 Pro Clear Case - DON'T BUY in this video i talk about the iPhone 12 Pro MagSafe Clear Case and why you probably should not buy it... what do you guys think? please let me know if you are dealing with this issue on your Apple Clear Case!! thanks for watching :) follow me instagram: https://www.instagram.com/jaredramirez_/ twitter: https://twitter.com/jaredramirez_ brand: www.divergenta.com
    https://www.youtube.com/watch?v=8DsIb9JVG4w
  • Arkadaşlar merhaba iphone 13 telefonumda aramada hopöllör açıkken konuştuğumda sesimde belli aralıklarda kesilmeler oluyor. Bunu daha önce yaşayan var mı? Donanımsal bir arıza mıdır?

• iphone 13 için koruma camı bakınıyorum da bi türlü ne alacağıma karar veremedim.

20 liraya da var, 50 liraya da 200 liraya da.

nano, temperli, seramik gibi değişik çeşitleri var.

hangisini tavsiye edersiniz, fiyat performans olarak önerilerinizi alabilir miyim?

varsa link de alabilirim.

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Ali den esr aldım toplam maliyet 82 tl oldu. Daha önce telefoncuya 30 liralik yaptirmistim arada inanilmaz fark var.

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt

link atabilir misin hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt

ESR Armorite ekran koruyucu

ESR Classic Hybrid + Lens koruyucu

Hepsinden önce telefonun arkası ve yanları için şeffaf kaplama

• break. kullanıcısına yanıt

Alınmaması için bir sebep göremiyorum. Satan da yollayan da Amazon olduğu için.

• Bende esrden alışveriş yapacaktım telefon tablet cami ve bir araç tutucu magsafe destekli. Ayrı ayrı kargo çıkıyordu satıcıya mesaj attım aynı kutuda yollar misin diye sepete ekle ama ödeme yapmadan bekle revize edelim dedi. Ne yapacağımı anlamadığım icin internetten araştırırken ‘keep unpaid ‘ ile neyi kastettigini anlayana kadar tutucu kalmadı bende vazgeçtim 😂

Alınır apple storedan aynısı 270 e aldım yeni

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

Alınır, ben 2 gün önce aldım orijinal ürün. Çok iyi fiyat bence. Satıcı Amazon olması en büyük avantaj.

• Mavi 13 PM için silikon kılıf arıyorum. İyi korumasını istiyorum. Kameraları ayrı ayrı dairede koruyan Modeller var. Kullanan var mı acaba?

Teşekkürler

ürünler güzel görünüyor ama fiyatlar da güzelmiş :)

• 13 pro için telefon ilk çıktığında ESR den ikili set almıştım yanında kılıf olan paketten.

Bende mi problem var, yoksa üründe mi anlamadım.

Ekran koruyucu 1 ayda ilk yaptığım köşelerden hava aldı, 2. yaptığımda ise 3 haftada köşelerden hava yaptı :)

Ya Spigen alacağım yada gidip Mediamarktan ömür boyu garantili yaptıracağım.

• T®an©e Addi©T kullanıcısına yanıt

Merhaba, 38 lira vergi çıktı Ptt ile geldi.

150 + 38 ödemiş oldum toplamda.

Bazı kargolar aras ile geliyor vergi almıyor ödeme esnasında alırsa o şekilde.

• say S kullanıcısına yanıt
    Hocam çok özür dilerim görmemişim yorumunuzu. Şimdi tesadüfe gördüm. İlk resimdeki ürünler bende işe yaramadı sağlam tutmuyor çıkıyor. İkinci üründe altında ufak bir destek var o ise yarıyor mu ürün linki varsa rica edebilir miyim? Esr tutucu alacaktım kalmamış sadece şarj destekli olan var. Şarj benim için gereksiz olduğu için almadım. Sadece magsafe olması yeterli

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt

Ben de ancak dönebildim sorun değil, evet destek olan ürün kesinlikle daha iyi sabitliyor linkini atayım kullandığım ürün bu şu an;

https://tr.aliexpress.com/item/1005003221815583.html?spm=a2g0o.9042311.0.0.6c4b4c4dAKzyci

Şarjı da hızlı çakmak şarjı alırsanız kısa sürede kısa mesafede işiniz görebilir. Ama ben de çok kullanmıyorum şarjını uzun yolda belki.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Merhaba, cihaz ve adet seçtikten sonra ürünün fiyatı ve altta kargo ücreti ayrıca çıkıyor.

Bazı ürünlerde vergiyi ödemenin içine dahil ediyor, bazılarında almıyıp sonrasında kargo geldiğinde nakit alıyor.

• Nette dolanırken gördüm. Çiçeksepetine hayatta güvenmem ama denemek isteyen varsa buyursun.

Çiçeksepeti.com
    iPhone 18W Şarj Cihazı Data Kablo USB-C to Lightning Cable
    https://www.ciceksepeti.com/iphone-18w-sarj-cihazi-data-kablo-usb-c-to-lightning-cable-kc9579547

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.