Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çözüm şöyle, magsafe cüzdan alıyorsunuz (80 lira civarı olanlardan amazonda). 2-3 kart alıyor, en dış kısmına içeri metal plakayı koyuyorsunuz. Cüzdan telefonu metal plaka da ikisini birlikte tutmuş oluyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • say S kullanıcısına yanıt

teşekkürler. peki magsafe kılıf şart mı bu durumda? magsafe olmayan bir kılıf almıştım.

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Link var mı hocam kılıf için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt

Hocam Glitter dediği, yanlarıda sert arkasıda, Baseus Crystal iPhone 13 Pro 6.1 Kılıf Jel Çerçeve Zırhlı Silikon Kılıf dediği ise benim fotoğrafını attığım ürün. Yanlar silikon arkası sert.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.akilliphone.com
    Baseus glitter iphone 13 pro kılıf renkli kenar şeffaf silikon
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-glitter-iphone-13-pro-kilif-renkli-kenar-seffaf-silikon-105668
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.akilliphone.com
    Baseus crystal iphone 13 pro 6.1 kılıf jel çerçeve zırhlı silikon kılıf
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-pro-6-1-kilif-jel-cerceve-zirhli-silikon-kilif-105664

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 15 Ocak 2022; 0:59:26 >

• dereckfun D kullanıcısına yanıt
    DEİLMİ Magsafe Özellikli Araç Şarj Cihazı Mıknatıslı Tutucu Kablosuz Şarj Aleti
    https://www.hepsiburada.com/delm-magsafe-zellikli-ara-arj-cihazi-miknatisli-tutucu-kablosuz-arj-aleti-p-HBCV000014QHWZ?magaza=Deilmi&url_src=ios-product-detail

aliexpressden almistim eski sayfalarda mevcut 180 liraya geldi vergi dahil, kilif olarak da yine uygun fiyatli amazonda var magsafe seffaf.

• IP13 magsafe kılıf aldım, muhtemelen montun cebine koyarken fermuara temas etti ve görseldeli hale geldi. Daha önce başına gelen var mı? Deri kılıfın bu kadar kolay çizilmesini tahmin etmezdim. Apple sitesinden almıştım, bu kılıflar için bu tür durumlar garanti kapsamında mıdır?

• Daha önce 7 plus Xs max 11 pro max hep deri kullandım. Ve bu tip sorunlar ne yazık ki oluyor 700-800 liralık kılıf diye bakmayın zaten belli süre sonra renkte değişim de oluyor deri oldugu için apple bunu uyarı olarak da yazmıştı. Sizin durum benimde başıma geldi gürgençlere götürmüştüm kullanıcı hatası demişlerdi. Ama siz apple dan aldıysanız apple a dosya açtırın fotoğrafını atın kılıfın değişim talep edin belki kabul ederler

• Yok hoca kullanıcı hatası derler.

• Sağolun cevap için. Eskimesi ve renginin bozulması çok sıkıntı değil onu göze aldım ama deri bir kılıfın bu kadar basit bir biçimde derin çizilmesi can sıkıcı. Neyse sağlık olsun.

• Arkadaşlar selam. 13pro için tavsiye edebileceğiniz su geçirmez motosiklet tutucu var mı?

• catik kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız hocam?

• Tenebrio kullanıcısına yanıt
    hepsiburada 199 tl

• Dostlar 13 pro max deri kılıf düşünen var ise 475 tl ye vereceğim hiç kullanılmadı faturalı orijinaldir .

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] bu kılıf sararma yapar mı ?

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt

Hocam ben senin kılıfı beğendim. Magsafe li sararmayam şeffaf kılıf arıyorum. Orjinal kılıfın altı acık oldugu icin ondan vazgectim . Spigen kılıfı sararırmı acaba

• Arkadaşlar adam akıllı şeffaf güzel bir kılıf bulamadım. Sararma yapmayan, dayanıklı, tuşları rahat basabileceğim bir kılıf arıyorum kaç günden beri. Yok mu yardımcı olacak birileri :)

• 13 pro için benks marka gorilla glass destekli ekran koruyucu ve kamera koruyucu satıyorum ilgilenen varsa ilan linkim aşağıda.

https://forum.donanimhaber.com/iphone-13-ve-13-pro-icin-benks-kingkong-gorilla-glassli-ekran-koruyucu--151734002

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.