Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu ESR nin 2 ekran koruyucusu arasındaki fark nedir, 13 pro max için alıcamda sadece uygulama aparatı mı? Birisi daha ucuz. Ona göre alım yapalım ve alanlar varsa ne kadar sürede geliyor?

TRY 39.05 76% İndirim | ESR iPhone 13 ekran koruyucu tam kapak HD temperli cam iPhone 13 Pro Max koruyucu Film için iPhone 13 Mini 2021

TRY 0.14 99% İndirim | ESR iPhone 13 ekran koruyucu tam kapak temperli cam iPhone 12 Pro Max koruyucu cam iPhone 13 pro Max yeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 19 Şubat 2022; 13:19:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Ben 0,14 try olanını almaya çalıştığımda hata verdi ve sipariş kapatıldı, 2 kez aynı durumu yaşadım. 48 tl kargo bedeli çıkıyordu bu bedel 2 kez kartımdan çekildi ve hala iade alamadım. Bence aynı ekran koruyucuyu amazondan alın, biraz daha pahalı olur ama en azından kafanız rahat olur. Aliexpress başlı başına bir sıkıntı

• B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar 8 şubatda Amazon ile yurtdışından aldığım kılıf geldi.

Alım tarihim ; 8 şubat
    Kargoya veriliş tarihi ; 13 şubat
    Bana ulaştığı tarih ; 17 şubat

Kılıfa gelecek olursam Appleın 2 kılıfınında orjinali mevcut bende , hem deri kılıf hem şeffaf olanı.Benim kendi şahsi görüşüm iki kılıfıda tokatlar 😀 Kılıf takılıyken telefon içerisinde şuanda oynamıyor + telefonum sierra blue kılıfın yanındaki mavi renk tonlarıyla çok güzel uyum sağlıyor.
    Arkadaki magsafe çok güzel bi şekilde tutuyor orjinaliyle fark yok hem magsafe duo hemde magsafe battery packle denedim.
    Özet olarak çok aşırı beğendim daha önce spigende kullanan birisi olarak söylüyorum tavsiye ederim bu kılıfı dostlar.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Güle güle kullanın, ben de alacaktım bu kılıfı ancak kenarları düz değil de kıvrımlı olduğu için vazgeçtim. Takınca 11 Pro gibi durur diye iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Sağolun,aynı hissiyatı yaşıyorum şuanda 😂

• Fsm0066 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi satıcıdan aldınız ve ürün hangi ülkeden kargolandı acaba ?

• nocara N kullanıcısına yanıt
    SUPCASE iPhone 13 Pro Max (6,7 İnç) için UBMag Serisi Kılıf, Mıknatıslı Şeffaf Kılıf, MagSafe, İnce Sert Arka Koruyucu Darbeye Dayanıklı Kılıf (Azure)
    amazon
    SUPCASE iPhone 13 Pro Max (6,7 İnç) için UBMag Serisi Kılıf, Mıknatıslı Şeffaf Kılıf, MagSafe, İnce Sert Arka Koruyucu Darbeye Dayanıklı Kılıf (Azure)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09NN2Y5YT/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_SMYCXEW9SWEGNAJNWEN1?_encoding=UTF8&psc=1

Direk bu linkten bakabilirsiniz hocam

+ başka renkleride var siyah v.s

Hangi satıcıdan? Link verebilir misiniz?

Amazondan bakıyorum ondada 120₺ kargo ücreti cıkıyor, normal mi? Siz kaça mal etmiştiniz?

Hocam çok teşekkürler çok güzel duruyor cidden hayırlı olsun güle güle kullanın , benim cihaz siyah siyah aldığıma bir yandan da pişman oldum gibi bende kılıfın siyah rengini ay başında sipariş vericem inşallah geldiği zaman paylaşım yaparım . Mavi de alabilirim ama sırıtır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.B.C.Y. -- 20 Şubat 2022; 17:43:54 >
    İphone13 için olanı varmı acaba.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    SUPCASE Unicorn Beetle Stil Serisi Kılıf iPhone 13 (2021 Sürümü) 6,1 İnç, Premium Hibrit Koruyucu Şeffaf Kılıf (Siyah)
    amazon
    SUPCASE Unicorn Beetle Style Serisi Kılıf iPhone 13 (2021 Sürümü) 6,1 İnç, Premium Hibrit Koruyucu Şeffaf Kılıf (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09CTPCB6M/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_Q62BWFXE9QCZ1NNADB06

Bunu buldum hocam ama magsafe destekli değil. Belki işinize yarar

Hocam esr_globalden almak istemiştim. 2 kez denedim ikisinde de sipariş kapatıldı, bu satıcıyla alakalı bir durum değil aliexpress kapatıyormuş. Kupon kullanımıyla alakalı bir durummuş.. Hala para iademi de alamadım. Sonra ekran koruyucuyu aliexpressten almaktan vazgeçtim, bir dahaki ay amazondan alacağım. Şu an aliexpressten aktif olan siparişim kamera lens koruyucu. Onu da mecbur aliexpressten aldım başka hiçbir yerde yoktu.

Üçlü ekran koruyucu var hocam 145 tlye. Satıcısı bd_collection eur. Ben bir dahaki ay onu sipariş edeceğim. Orada gözüken miktarın aynısı çıkmıyor şimdi sepete ekleyip baktım kargo+vergi 50-60 tl çıkıyor. Şahsen yaşadığım sıkıntıdan sonra ucuz da olsa bir daha aliexpressten sipariş vermeyi düşünmüyorum. Aynı ürün amazonda varsa 50-60 fazla veririm hiç uğraşmam

Teşekkürler.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Hocam şu linki bir daha atabilir misiniz yine kırılmış. Ayrıca onunla temizleyince yapış yapış olmuyor mu ? Ben de aynı dertten muzdaribim. İlk aldığımda hissi çok güzeldi, bir hafta sonra yapış yapış oldu. Geçmiyor da solüsyonla silince.

• FearLıfe kullanıcısına yanıt
    Bunu alabilirsiniz hocam. Deriye tekrar temizlik hissini veriyor. Eldeki yağı pisliği deri kılıf emiyor. Ne kadar silerseniz silin temiz hissi geri gelmiyor. İlla bir deri temizleyici gerekiyor.

sonax türkiye oto temizlik bakım ve koruma ürünleri | sonax shop
    Sonax Xtreme Deri Temizleme Köpüğü 250 ml | Sonax Shop
    https://www.sonaxshop.com.tr/sonax-xtreme-deri-temizleme-kopugu-250-ml-46

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• Bende bd Collection satıcısından aldım ürünleri hep 20si ile 30 ü arasında belli zamanlarda kargoluyor. Çok yavaş kargosu 1 önceki siparişimi 18 inde verdim 31 ocakta ulaştı bakalım bu ne zaman gelecek

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.