Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam ürün stoğuyla alakalı bir durum olabilir. Benim çarşamba verdiğim siparişi perşembe kargoladı; henüz teslim alamadım ama ürün dün İstanbul’a gelmiş. Kargo gerçekten Tayvan’dan geliyorsa satıcıdan ziyade Amazon lojistik harika bir iş çıkardı diyebilirim; bizim rezalet kargo şirketleri yurt içinde bir ürünü bazen 1-2 hafta teslim edemezken adamlar 3-4 günde dünyanın öbür ucundan paket getiriyor.

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar selam,

Max.100 TL ye kadar pro max için kılıf önerebilir misiniz?

Hali hazırda şeffaf kullanıyorum zaten.

Teşekkürler.

• Arkadaşlar sanırım hem korurken hem de güzelliğini belli etmek için en uygun kılıf bu. Başka alternatif bulamadım. Bu hem sararmıyor hem de şeffaf. Var mı kullanan ? Fotoğraf atıp yorum yapabilir mi ?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    iPhone 13 Pro Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Matte Black | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-kilif-spigen-ultra-hybrid-matte-black
  • nocara N kullanıcısına yanıt
    Aynı satıcı mi hocam??

• Xrage77 X kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bd collection eur

• omeeeeer kullanıcısına yanıt

Sipariş verdiğiniz mağazayı paylaşabilir misiniz acaba?

• Spigen Crystal Hybrid Matte Black - ACS03243

Spigen Ultra Hybrid Matte Black - ACS03262

Arada ki farkları bilen var mı aramızda ?

• Hot.Coffee kullanıcısına yanıt
    EN: “What’s the difference - Ultra Hybrid and Liquid Crystal?” Probably the most asked question we get!
    Answer: The material.

Ultra Hybrid almost looks like it’s got a glass back to stay clearer longer whereas Liquid Crystal is completely flexible with a watermark-resistant dot pattern.

TR : "Fark nedir - Ultra Hibrit ve Sıvı Kristal? "Muhtemelen en çok sorulan soru!
    Cevap: Malzeme.

Ultra Hibrit neredeyse daha uzun süre temiz kalmak için bir bardağa sahip gibi gözüküyor oysa Sıvı Kristal filigran dayanıklı nokta deseniyle tamamen esnek.

Böyle bir yazı buldum , anladığım kadarıyla ultra hynird daha fazla cam a benziyor yani daha sert diğeri daha fazla yumuşak sanırım.

• Selamlar arkadaşlar, görseldeki kılıfı önerir misiniz? Deri diyor ema kenarları slikon gibi, emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt

Evet sanırım ikisini de kullanan birinin yorumu gerekecek. İnternette hybrit cyrstal daha az leke tutuyor ve daha zarif denmiş fakat esnekliği sebebiyle sararabilir

• peaceandlove kullanıcısına yanıt
    Hocam oldukça şık gözüküyor ancak deri olması sebebiyle çok çabuk kirleneceğini düşünüyorum, hele açık renkli derilerin temizlenmesi daha da zor.

• nocara N kullanıcısına yanıt
    Bakıyorum stok konusunda sorun yok gibi stokta var diyor 2 gündür gönderme hazırlanıyor diyor. Amazon yurtdışından 3. Siparişim hep aynı şey oluyor bu da 22 si 24 ü arası kargoya verilirse aynı tarihte verilmiş 3. Kargo olacak. Daha hızlı olmasını beklerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: peaceandlove

Selamlar arkadaşlar, görseldeki kılıfı önerir misiniz? Deri diyor ema kenarları slikon gibi, emin olamadım.

Ben aynı kılıfı kullanıyorum çok güzel ama krem rengi olduğu için çok çabuk kirlendi füme rengine bak beğenirsen onu kullanmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: peaceandlove

Selamlar arkadaşlar, görseldeki kılıfı önerir misiniz? Deri diyor ema kenarları slikon gibi, emin olamadım.

Ürün orijinal deri değil, suni deri. Bu yüzden birkaç ay sonra köşelerden soyulmalar oluyor ve çok çirkin bir görüntü oluşuyor. Bu ürünün yerine esr markalı orijinal deri kılıf öneririm.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Hadi yaa suni deri olması kötü oldu, yazık oldu. Dediğin markanın ürünlerine yöneliyorum sağolasın.

• Suni deriymiş maalesef hocam.

• krackk K kullanıcısına yanıt

Suni deriymiş hocam bu kadar para suni deriye vermeye değmez.

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt

Seffaf olan kilif silikon mu yoksa appledaki gibi sert malzeme mi hocam? Birde sagdaki siyah kilifi aldiginiz linki paylasir misiniz?

• 13 pro max kılıfları 12 pro max e oluyor mu acaba ?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.