iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (45. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selam,
Max.100 TL ye kadar pro max için kılıf önerebilir misiniz?
Hali hazırda şeffaf kullanıyorum zaten.
Teşekkürler.
-
Arkadaşlar sanırım hem korurken hem de güzelliğini belli etmek için en uygun kılıf bu. Başka alternatif bulamadım. Bu hem sararmıyor hem de şeffaf. Var mı kullanan ? Fotoğraf atıp yorum yapabilir mi ?
www.spigen.com.triPhone 13 Pro Kılıf, Spigen Ultra Hybrid Matte Black | Spigenhttps://www.spigen.com.tr/urun/iphone-13-pro-kilif-spigen-ultra-hybrid-matte-black -
Aynı satıcı mi hocam??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam bd collection eur
Sipariş verdiğiniz mağazayı paylaşabilir misiniz acaba?
-
Spigen Crystal Hybrid Matte Black - ACS03243
Spigen Ultra Hybrid Matte Black - ACS03262
Arada ki farkları bilen var mı aramızda ?
-
EN: “What’s the difference - Ultra Hybrid and Liquid Crystal?” Probably the most asked question we get!
Answer: The material.
Ultra Hybrid almost looks like it’s got a glass back to stay clearer longer whereas Liquid Crystal is completely flexible with a watermark-resistant dot pattern.
TR : "Fark nedir - Ultra Hibrit ve Sıvı Kristal? "Muhtemelen en çok sorulan soru!
Cevap: Malzeme.
Ultra Hibrit neredeyse daha uzun süre temiz kalmak için bir bardağa sahip gibi gözüküyor oysa Sıvı Kristal filigran dayanıklı nokta deseniyle tamamen esnek.
Böyle bir yazı buldum , anladığım kadarıyla ultra hynird daha fazla cam a benziyor yani daha sert diğeri daha fazla yumuşak sanırım.
-
Evet sanırım ikisini de kullanan birinin yorumu gerekecek. İnternette hybrit cyrstal daha az leke tutuyor ve daha zarif denmiş fakat esnekliği sebebiyle sararabilir
-
Hocam oldukça şık gözüküyor ancak deri olması sebebiyle çok çabuk kirleneceğini düşünüyorum, hele açık renkli derilerin temizlenmesi daha da zor.
Bakıyorum stok konusunda sorun yok gibi stokta var diyor 2 gündür gönderme hazırlanıyor diyor. Amazon yurtdışından 3. Siparişim hep aynı şey oluyor bu da 22 si 24 ü arası kargoya verilirse aynı tarihte verilmiş 3. Kargo olacak. Daha hızlı olmasını beklerdim.
-
Ürün orijinal deri değil, suni deri. Bu yüzden birkaç ay sonra köşelerden soyulmalar oluyor ve çok çirkin bir görüntü oluşuyor. Bu ürünün yerine esr markalı orijinal deri kılıf öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: peaceandlove
Selamlar arkadaşlar, görseldeki kılıfı önerir misiniz? Deri diyor ema kenarları slikon gibi, emin olamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hadi yaa suni deri olması kötü oldu, yazık oldu. Dediğin markanın ürünlerine yöneliyorum sağolasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suni deriymiş maalesef hocam.
Suni deriymiş hocam bu kadar para suni deriye vermeye değmez.
Seffaf olan kilif silikon mu yoksa appledaki gibi sert malzeme mi hocam? Birde sagdaki siyah kilifi aldiginiz linki paylasir misiniz?
13 pro max kılıfları 12 pro max e oluyor mu acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X