Ben siyah 13de kullanıyorum kalitesi çok iyi beğendim. Tek sıkıntı arka kapak baya parmak izi oluyor ve kirli görünüyor. |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (46. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 13 pro max için araçta ızgaraya takıp kullanılabilecek magsafe li bir tutucu öneriniz var mıdır acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olmuyor. Kameranın olduğu kısmın boyutları farklı.quote:
Orijinalden alıntı: lBesiktASK
13 pro max kılıfları 12 pro max e oluyor mu acaba ?
Ben silikon olan krem modelini aldım attığın görselde olan dediğim gibi rengi yüzünden çok çabuk kirlendiquote:
Orijinalden alıntı: peaceandloveSuni deriymiş hocam bu kadar para suni deriye vermeye değmez.
Ben esr halolock aldım 10 gün önce daha bugün kargoya verildi amazondan araştırıp aldım ama henüz kullanmadığım için tavsiye edemiyorum bir araştırın sizde isterseniz
Bu kılıfı bir suredir kullaniyorum oldukca memnunum.öneririm.Fiyati da uygun.
mobil.akilliphone.comBaseus Glitter iPhone 13 Pro Kılıf Renkli Kenar Şeffaf Silikonhttps://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-glitter-iphone-13-pro-kilif-renkli-kenar-seffaf-silikon-105668
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
magsafe özelliği var kullanılmasın diye magsafe cihazlar pahalı kılıf ve kapaklarda seçenek bile yok magsafe halkasını ayrı satıp saçma sapan fiyatlar istiyorlar kimse özelliği kullanamıyor
-
selamlar, tavsiye edebileceğiniz ultra ince bir kılıf var mı? ne kadar kılıf denediysem hepsi çok kaba geliyor elime.
-
12 yi kaybettikten sonra 3-4 ay xiaomi ve sonunda 13 ile katıldım yeniden gruba hadi bakalım :)
Arkadaşlar arkası dümdüz cam olan modellerden almayın.
Yukarıda bir arkadaş Spigen hibrit için parmak izi oluyor ve kirli duruyor demiş. Benim aldığım ESR hibrit kılıf da arkası inanılmaz parmak izi ve yağ tutuyor. Aldığıma pişman oldum açıkçası sürekli elimin yağı kılıfın üzerinde, oradan tekrar elime geliyor rahatsız ediyor, siliyorum ama tekrar oluyor doğal olarak.
Bunu alacağım, gözüme kestirdim:
amazonSpigen Apple iPhone 13 Pro Kılıf Liquid Air Navy Blue - ACS03259https://www.amazon.com.tr/gp/product/B096H9W7B7/ref=ox_sc_saved_image_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
-
Süper bir kılıf 2 ay önce keşfettim, her iki rengini de aldım. Bir kılıfın bu kadar memnun edeceğini hiç düşünmezdim.
Cihazınız hangi renk acaba , benimki siyah lacivert alsam nasıl durur diye düşünüyorum ?
Hocam lacivertle birlikte telefon rengini belli ediyor (cihazım grafit rengi). Ancak ben siyah telefona siyah kılıfı daha çok yakıştırdım
Resim atma şansınız var mı acaba size zahmet ?
-
Bu kılıfta magsafe özelliği varmıdır acaba.İphone 13 için olanının linkini atabilirmisiniz.
Bir sorumda şununla alakalı olacak.Arka tarafının iç kısmı yani tlfnun arka cam tarafına gelecek kısmı baklava dilimi tasarımlı.Bunun arasına girecek tozların tlfda iz yapma durumu olabilirmi.Benim bu tarz bir kılıfım iphone 7 tlfnumun arkasında kalıcı izler bırakmıştı tozların çizmesi yüzünden.
Teşekkürler.
Çok teşekkür ederim hocam ilginize alakanıza .
Arkadaşlar kamera korumalı kılıflarda flaşlı fotoğraf performansı nasıl ?
-
Hayır magsafe özelliği yok. Kılıfın arka tasarımının da cam kasaya pek zarar vereceğini düşünmüyorum ki zaten telefonumun arka kısmında her ihtimale karşı karbon kaplama bulunuyor.
Spigen Apple iPhone 13 Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS03519amazonSpigen Apple iPhone 13 Kılıf Liquid Air Matte Black - ACS03519https://www.amazon.com.tr/dp/B096HGD3BK/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_8SFAWWBJXTY5NDJ8GF3H
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Rica ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X