< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (47. sayfa)
-
-
Benimki de geldi, çok beğendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güle güle kullanın hocam 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun.Resimlerden gördüğüm kadarıyla tlfnun üst kısmında içeri doğru kavisli değil kılıf.Tlfnun bütün kenarları hep boşluk bırakmış kılıf kavramamış.Buralardan toz girmesi çok olası ve bunlarda çizilmeye yol açabilir.Tabi resimde yanıltıyor olabilir.
Ekranda kırılmaz olduğu için yanıltmış tahminimce hocam. Ekranın kenarlarında çok ufak bir yükseltiyle tamamen kapatıyor.
Teşekkürler @34discii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmshn -- 26 Şubat 2022; 0:56:30 > -
Şöyle bir alışverişim oldu AliExpress üzerinden. Kargoya verildi. Geldiği zaman güncelleme sağlarım. (Ürünler birebir replika şeklinde geçiyor.)
-
Bugün Amazon yurtdışı siparişlerim teslim edildi.
Kılıf ile ilgili ilk izlenimlerim gayet olumlu. Öncesinde orjinal silikon kılıf kullanıyordum. Cebe koyup çıkarmak tamamen işkence sürekli elimde taşımak zorunda kalıyorum. Bu kılıf gayet rahat ve kaygan. Yanları yumuşak silikon ve köşelerinde minik hava tamponcuklari var. Kamera ve ekran çıkıntıları mevcut. İlk izlenimlerim gayet iyi. Ama asıl beklediğim ürün araç tutacağı akşam deneyip yorumları paylaşırım. Sadece tutucu olarak aldım. Kablosuz şarj pek düşünmüyorum.
ESR HaloLock ile Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro Max ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka Kısım, Klasik Seri, ŞeffafamazonESR HaloLock ile Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro Max ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka Kısım, Klasik Seri, Şeffafhttps://www.amazon.com.tr/dp/B099K6SYH7/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_XVJN4G5EXM3BA4Q6TJ71?_encoding=UTF8&psc=1
ESR HaloLock manyetik kablosuz cep telefonu tutucusu otomobil şarj cihazı, MagSafe araç tutucusu ile uyumlu hızlı şarj cihazı ve iPhone 13/13 Pro/13 mini/13 Pro Max/12/12 Pro/12 mini/12 Pro MaxamazonESR HaloLock manyetik kablosuz cep telefonu tutucusu otomobil şarj cihazı, MagSafe araç tutucusu ile uyumlu hızlı şarj cihazı ve iPhone 13/13 Pro/13 mini/13 Pro Max/12/12 Pro/12 mini/12 Pro Maxhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08HNBHSQV/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_PQJXYCDGXD92AADRA3CZ?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam ürünlerin linklerini paylaşma şansınız var mıdır malum aliexpress derya deniz
Mağazaya ulaşmak için tıklayın.
Ayrıca kılıflarda telefona takınca gelen animasyon özelliği de bulunduğu söyleniyor. Ortalama 10 gün içerisinde elimde olur diye düşünüyorum.
-
Aynısından bende aldım çok memnunum
Teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben de dün caddebostan apple dan yeni aldım cihazı, arada şarjdeyken veya normal kullanımda ısınma durumu yaşıyor musunuz?
-
Apple orjinal silikon kılıfında, telefonun ön yüzünde, yan çelik çerçevelerin kenarı gözüküyor mu ?
Gayet de kullanılıyor magsafe özelliği.Çok da işlevsel ayrıca.Magsafe destekli powerbank çok pratik mesela.
Gözüküyor hocam. Bir de üstüne kenarlara erişmeyen bir ekran koruyucu varsa kenarlara çok fazla toz doluyor.
Şarj durumunda %80’e kadar bi sıcaklık hissediliyor. Cihazı kullanırken hiç bir ısınmayla karşılaşmadım
Yukarıdaki arkadaşın attığı resimdede aynı şekilde kılıf kenarları kapatmamış kavisli bir şekilde,tabi kılıf orjinalmi bilemedim.
demek istediğim spigen esr tarzı firmalar bile magsafe kılıf yapmıyor bunun yerine spigen kılıfı kartlıklı satıyor ama magsafe kartlık değil kılıfa magsafe özelliği kazandıran basit bir aparatı bile saçma fiyatlara satıyorlar bu yüzden forumda dahil çoğu kişi öagsafe olayını kullanamıyor alıyor magsafesiz spigen kılıfı apple magsafe kılıf 700 lira bir cüzdan alayım desen 500 üstü ayıptır günahtır 3 parti ürün çeşidi de yok olanların çoğu verimsiz çalışmıyor
-
Spigen’in, Apple şeffaf kılıfıyla nerdeyse bire bir aynı olan magsafe kılıfı var.Haberiniz yok sizin
Spigen de esr de magsafe şarj özellikli kılıf yapıyor.quote:
Orijinalden alıntı: tequila10demek istediğim spigen esr tarzı firmalar bile magsafe kılıf yapmıyor bunun yerine spigen kılıfı kartlıklı satıyor ama magsafe kartlık değil kılıfa magsafe özelliği kazandıran basit bir aparatı bile saçma fiyatlara satıyorlar bu yüzden forumda dahil çoğu kişi öagsafe olayını kullanamıyor alıyor magsafesiz spigen kılıfı apple magsafe kılıf 700 lira bir cüzdan alayım desen 500 üstü ayıptır günahtır 3 parti ürün çeşidi de yok olanların çoğu verimsiz çalışmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X