Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 pro için kamera koruyucu tavsiyesi alabilir miyim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimki de geldi, çok beğendim iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cmshn kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam 👍🏼

Hayırlı olsun.Resimlerden gördüğüm kadarıyla tlfnun üst kısmında içeri doğru kavisli değil kılıf.Tlfnun bütün kenarları hep boşluk bırakmış kılıf kavramamış.Buralardan toz girmesi çok olası ve bunlarda çizilmeye yol açabilir.Tabi resimde yanıltıyor olabilir.

• Ekranda kırılmaz olduğu için yanıltmış tahminimce hocam. Ekranın kenarlarında çok ufak bir yükseltiyle tamamen kapatıyor.

Teşekkürler @34discii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmshn -- 26 Şubat 2022; 0:56:30 >
  • Şöyle bir alışverişim oldu AliExpress üzerinden. Kargoya verildi. Geldiği zaman güncelleme sağlarım. (Ürünler birebir replika şeklinde geçiyor.)

• Bugün Amazon yurtdışı siparişlerim teslim edildi.
    Kılıf ile ilgili ilk izlenimlerim gayet olumlu. Öncesinde orjinal silikon kılıf kullanıyordum. Cebe koyup çıkarmak tamamen işkence sürekli elimde taşımak zorunda kalıyorum. Bu kılıf gayet rahat ve kaygan. Yanları yumuşak silikon ve köşelerinde minik hava tamponcuklari var. Kamera ve ekran çıkıntıları mevcut. İlk izlenimlerim gayet iyi. Ama asıl beklediğim ürün araç tutacağı akşam deneyip yorumları paylaşırım. Sadece tutucu olarak aldım. Kablosuz şarj pek düşünmüyorum.

ESR HaloLock ile Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro Max ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka Kısım, Klasik Seri, Şeffaf
    amazon
    ESR HaloLock ile Hibrit Kılıf, iPhone 13 Pro Max ile Uyumlu, Manyetik Kablosuz Şarj, Askeri Sınıf Koruma, Çizilmeye Dayanıklı Arka Kısım, Klasik Seri, Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B099K6SYH7/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_XVJN4G5EXM3BA4Q6TJ71?_encoding=UTF8&psc=1

ESR HaloLock manyetik kablosuz cep telefonu tutucusu otomobil şarj cihazı, MagSafe araç tutucusu ile uyumlu hızlı şarj cihazı ve iPhone 13/13 Pro/13 mini/13 Pro Max/12/12 Pro/12 mini/12 Pro Max
    amazon
    ESR HaloLock manyetik kablosuz cep telefonu tutucusu otomobil şarj cihazı, MagSafe araç tutucusu ile uyumlu hızlı şarj cihazı ve iPhone 13/13 Pro/13 mini/13 Pro Max/12/12 Pro/12 mini/12 Pro Max
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08HNBHSQV/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_PQJXYCDGXD92AADRA3CZ?_encoding=UTF8&psc=1

• pyramidpele kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünlerin linklerini paylaşma şansınız var mıdır malum aliexpress derya deniz

• Mağazaya ulaşmak için tıklayın.

Ayrıca kılıflarda telefona takınca gelen animasyon özelliği de bulunduğu söyleniyor. Ortalama 10 gün içerisinde elimde olur diye düşünüyorum.

Aynısından bende aldım çok memnunum

• pyramidpele kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• merhaba arkadaşlar ben de dün caddebostan apple dan yeni aldım cihazı, arada şarjdeyken veya normal kullanımda ısınma durumu yaşıyor musunuz?

• Apple orjinal silikon kılıfında, telefonun ön yüzünde, yan çelik çerçevelerin kenarı gözüküyor mu ?

• tequila10 T kullanıcısına yanıt
    Gayet de kullanılıyor magsafe özelliği.Çok da işlevsel ayrıca.Magsafe destekli powerbank çok pratik mesela.

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Gözüküyor hocam. Bir de üstüne kenarlara erişmeyen bir ekran koruyucu varsa kenarlara çok fazla toz doluyor.

• doganoztokatli kullanıcısına yanıt
    Şarj durumunda %80’e kadar bi sıcaklık hissediliyor. Cihazı kullanırken hiç bir ısınmayla karşılaşmadım

• Yukarıdaki arkadaşın attığı resimdede aynı şekilde kılıf kenarları kapatmamış kavisli bir şekilde,tabi kılıf orjinalmi bilemedim.

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

demek istediğim spigen esr tarzı firmalar bile magsafe kılıf yapmıyor bunun yerine spigen kılıfı kartlıklı satıyor ama magsafe kartlık değil kılıfa magsafe özelliği kazandıran basit bir aparatı bile saçma fiyatlara satıyorlar bu yüzden forumda dahil çoğu kişi öagsafe olayını kullanamıyor alıyor magsafesiz spigen kılıfı apple magsafe kılıf 700 lira bir cüzdan alayım desen 500 üstü ayıptır günahtır 3 parti ürün çeşidi de yok olanların çoğu verimsiz çalışmıyor

• tequila10 T kullanıcısına yanıt
    Spigen’in, Apple şeffaf kılıfıyla nerdeyse bire bir aynı olan magsafe kılıfı var.Haberiniz yok sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: tequila10

demek istediğim spigen esr tarzı firmalar bile magsafe kılıf yapmıyor bunun yerine spigen kılıfı kartlıklı satıyor ama magsafe kartlık değil kılıfa magsafe özelliği kazandıran basit bir aparatı bile saçma fiyatlara satıyorlar bu yüzden forumda dahil çoğu kişi öagsafe olayını kullanamıyor alıyor magsafesiz spigen kılıfı apple magsafe kılıf 700 lira bir cüzdan alayım desen 500 üstü ayıptır günahtır 3 parti ürün çeşidi de yok olanların çoğu verimsiz çalışmıyor

Spigen de esr de magsafe şarj özellikli kılıf yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.