< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (48. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 13 promax aldım bugün önereceğiniz kılıf kırılmaz cam, arka kapak koruyucu ve kamera merceği koruyucu tavsiyeniz varmı yada hangisi gerekli hangisi gereksiz, örneğin arka kapak koruyucu alma konusunda kararsızım zaten kılıf kapattığı için sizede danışmak istedim şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran koruyucu olarak esr öneririm çünkü tam kapatıyor genel olarak herkes memnun ( ön kamera ve sensörlerin üstünü dahil ) , kılıf olarak bilindik markaları kullanın mutlaka diğerlerinin iz yapabileceğini düşünüyorum ( baseus , spigen , esr , vb. ) lens koruyucu kimseden bir ses çıkmıyor ben beasus un olanı aldım lidar kısmında hava kalıyor başka güzel bir ürün bulamadım şuanlık , kaplama olarak öyle idareden bir kaplama aldım elma bile gözükmüyor artık malum cihazlar az para değil artık , kılıf bile olsa içeriye giren tozların vb zarar vermesini istemediğimden kapladım ama üstünde kılıf var yinede 😂 .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle spigen kılıf. Bütün telefonlarımda spigen kullandım. 1 ile 1,5 yıl civarında kılıf düş yüzeyinde çizik ve boya atığı olabilir ama hem tutum ergonomisi hem de koruma açısından spigen üstüne tanımam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon’dan aldığım 2 adet esr kılıf tam 8 gündür gümrükte takılmış durumda. Hiçbir çözüm üretemiyorlar. Arkadaş sanki elektronik aldık gümrüğe takılıyor 2 dandik kılıfı alıcam diye kırk takla atıyorum
tamamdır hocam ilginiz için teşekkür ederim spigen kılıf sipariş ettim arka kaplama içinde bulabildiğim bir kaç tanesini inceledim sipariş ettim çok değerlendirilenlerden birini :) kamera koruyucu olarakda bir koruyucu sipariş ettim ama bakalım olmazsa dediğiniz ürünü alcam favorilere ekledim :) oda olmazsa kullanmam ya kamera koruyucu şimdiye kadar hiç kullanmadım böyle şeyler :D önceki telefonun 6s di sonra samsung note 8 sonra s10+ ve sonrada mallesef xiaomi mi 10 t proya geçtim ve bu tyelefon beni 25 k para verip iphone almaya zorladı ben hayatımda böyle kötü aryüzü olan kronik sounu olan telefon görmedim. Apple ailesine sayesinde katıldık :)
-
tamamdır teşekkür ederim ilginiz için hocam :)
-
Hepsiburadan bende daha yeni bir kamera koruyucu sipariş verdim Elsera markasına ait yarın gelecek benim cihaz 13 pro ama 13 pro max için de satıyor firma dilerseniz yarın inceleme yapıp yazarım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.B.C.Y. -- 1 Mart 2022; 14:7:38 >
TC kimlik numaranızı sipariş esnasında yada öncesinde üye olurken girdiniz mi ??
Dostum bu kılıfta kamera çıkıntısı yeterli yüksekliktemi acaba.Yani masaya felan koyunca lensler temas ediyormu koyduğun yüzeye.
Çok iyi olur üstadım teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam lensler temas etmiyor, hatta ben ekstradan kamera koruyucu kullanıyorum onun bile üstünde kalıyor kılıf kenarları
merhaba, lens koruyucunuzdan memnun musunuz? flaşlı çekim yaparken görüntüde parlama veya iz yapıyor mu?
-
Girdim hocam. Hem amazon hem apgyi arıyorum beklemekten başka hiçbir çözüm sunamıyorlar.
Memnunum hocam, ben sık fotoğraf çeken birisi değilim o yüzden koruma işlevi benim için öncelikli. Gün ışığında çektiğim fotoğraflar çok temizken gece çekimlerinde yansıma yapıyor bir miktar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X