Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spigenin şu telefon tutacağını kullanan varsa 13 PM performansı nasıl acaba.
    Ağırlığı taşıyabiliyormu

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orjinale para vermek istemeyen arkadaşlar için alternatif olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=osqRR7pOK5k&feature=youtu.be

• welmour kullanıcısına yanıt
    AUF001vfWH

200 liraya almıştım, ben çok memnunum. Şuan bence 300 e de uygun, dikey ve yatay şarj ediyor hoparlör ses seviyeside çok iyi.

• Esr halo lock tavsiye ederim. Malum telefon ağır. Bunun altında bir parça var o parça sayesinde gayet iyi tutuyor 10 güne yakın oldu alalı. Hiç sıkıntı çıkarmadı. Fiyatı spigene göre ucuz ayrıca kablosuz şarj da var. Ben sadece tutucu olarak kullanıyorum

• _RaSCaL_ kullanıcısına yanıt

Amazon dan cama takılan modelini almıştım. Magsafe mıknatısı bana zayıf geldi iade ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Cam Ekran Koruyucu GLAS.tR SLIM HD - AGL03391
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-pro--iphone-13-cam-ekran-koruyucu-glastr-slim-hd---agl03391-p-HBCV000013133J?url_src=ios-product-detail

Almayı düşünen varsa indirimde şu an, ön kamera ve sensörü kapatmayan model

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Bende aynısının hayalet olanı var ama ben esr den tam kapatan almayı düşünüyorum sizce hangisi ? Sonuç olarak ön sensör kısmınında kapanması taraftarıyım ben.

• B.B.C.Y. B kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi hocam ben 40 tl ye tam kapatan takmıştım idarelik bunun indirime girmesini bekliyodum aldım sipariş, tam kapatan ön kamerayı etkiliyor bence. Belki kaliteli cam larda etkilemeyebilir ama 12 mini den daha kötü çekiyor bazı ışıklarda 13üm

12 mini de bu linkte attığımın aynısı takılı, zaten telefonu kılıfla kullanıyorsan yere düşürdüğünde oranın kırılması için çok şanssız olmak gerek :)

• Türkiye de uag bulamadığım için spigen tough armor aldım uag ayarında üst düzey kalitede bir kılıf tuş basma hissiyatı mükemmel adate telefona her yerden cuk oturdu zerre boşluk yok tavsiye ederim 13 pro max için

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 11 Mart 2022; 15:53:15 >

• dost..:) kullanıcısına yanıt
    bende bunu sipariş geçtim bakalım gelince detay geçerim
    Rokform - iPhone 13 Pro Max Kılıf, Sağlam Serisi, Çift Mıknatıslı Plus MagSafe Uyumlu, Manyetik Koruyucu Apple Vites, RokLock Bükümlü Kilitli iPhone Kılıfı, Düşme Testli Zırh (Siyah)
    amazon
    Rokform - iPhone 13 Pro Max Kılıf, Sağlam Serisi, Çift Mıknatıslı Plus MagSafe Uyumlu, Manyetik Koruyucu Apple Vites, RokLock Bükümlü Kilitli iPhone Kılıfı, Düşme Testli Zırh (Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09FCP1DJ4/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_YG788GS8Q9RKQCRY6RHW

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hepsiburada'da Spigen ürünleri indirimde. iPhone 13 icin asagidaki ürünleri düşünüyorum, fikri olan var mi arkadaslar?

https://www.hepsiburada.com/spigen-ciel-by-cyrill-apple-iphone-13-kilif-color-brick-cream-acs03182-p-HBCV00000Q8584

https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-13-pro-iphone-13-cam-ekran-koruyucu-glas-tr-slim-hd-agl03391-p-HBCV000013133J

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucuyu üstte paylaştım ön kamerası açık model bu bilgin olsun, tam koruma olsun istiyosan farklı modellerine bak bazı kişiler benim gibi ön kamera açık bazıları full kapalı olsun istiyor

• 20 w adaptör ve kablosu ikinci elde ne kadar eder faturalı ürünler satmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 9 Mart 2022; 11:33:1 >
  • Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Kılıf için Bebe mavisi olan rengini almıştım 2 hafta içinde rengi atmaya basladı kenarları siyahlaştı hep bilgin olsun.

• Exodus33 kullanıcısına yanıt

Bilgi icin teşekkür ederim, çok yardimci oldu. Baska kılıflara bakayım o zaman.

• Benks marka seffaf kılıf kullaniyorum, lenslerin temas etmemesi, seffaflik cok iyi fakat bulundugum ortam cok tozlu, toprakli. Bu nedenle kasa ile cihaz arasina minimum tozu alicak bir kaba ihtiyacim var, önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Orjinal silikonlar almiyor diye biliyorum fakat dışı cok toz toplar diye düşünüyorum. Şuanda aklimda deri olanı almak var.

• Kandac K kullanıcısına yanıt

Size böyle bir şey lazım

Aktarmobile Apple iPhone 13 Su Geçirmez Kılıf

https://www.hepsiburada.com/aktarmobile-apple-iphone-13-su-geirmez-kilif-p-HBCV000013Y8MZ?magaza=AktarMobile&url_src=ios-product-detail

• merhaba

iPhone 13 için esr nin bir kılıfı vardı şeffaf. kullananlar foto koyabilir mi ya da memnunlar mı?

ben de almayı planlıyorum sararma yapmayan modeliydi arkası cam fln diyorlardı bir ara forumda hatta bazı kisiler amazondan almışlardı galiba kılıf+2 tane ekran koruyucu beraber

bana sadece kılıf gerek.zaman sorunum yok aliexpressten daha uyguna gelirse ordan almayı planlıyorum.

tam ismi ne diye geciyor modelin yanlış siparis vermeyim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 10 Mart 2022; 3:47:53 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.