Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amazondan aldığım kılıf neticesinde başıma gelen rezaletler silsilesini anlatayım; buradan kılıf almayı düşünenler için öneri niteliğinde olsun:

16 Şubat tarihinde BD_collection_eur satıcısından iki adet esr kılıf aldım. 17 Şubatta kargoya verilen ürünler 21 Şubatta İstanbul’a giriş yaptı. 22 Şubat günü ürünlerin gümrükte takıldığını gördüm. Taşımacılık hizmetini veren Australia Post Global şirketiyle ve yerel temsilcileri sabay lojistik iletişime geçtim. Defalarca kez amazon ile görüştüm. Ürünün akıbetine dair hiçbir bilgi vermediler. 4 mart tarihine kadar ürün gümrükte takılı kaldı ve hiçbir bilgi alamadım.

5 Mart günü ürünün yerel bir dağıtım şirketine verildiği bilgisi benimle paylaşıldı. Sabay lojistiği aradığımda ürünü sürat kargo (çavuşoğlu şubesi) teslim ettiklerini söylediler. Fakat o günden beri üründen yine haber alamamaya başladım. Sürat kargonun adı geçen şubesi ile görüştüm, öyle bir kargo gelmediğini belirttiler. Dün ise ürünün durumu teslim edildi olarak güncellendi fakat ürün bırakın elime ulaşmayı, ortadan kaybolmuş durumda.

Amazon müşteri hizmetlerinin sunduğu çözüm ise iade. O kadar bekledim 2 adet kılıfı teslim alamadım. Sabay lojistik sürate verdik diyor; sürat biz almadık diyor; amazon hiçbir şey bilmiyor. Bunları sizle paylaşıyorum ki alacağınız üründe Australia Posy Global taşıyıcı ise 1 kere değil 10000 kere düşünün. Amazon nasıl böyle ciddiyetsiz firmalarla çalışır aklım almıyor. Yarın gün sonuna kadar mesele çözülmezse mecbur iade alacağım. Bunlar yüzünden resmen 1 ayım kayboldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocara -- 10 Mart 2022; 14:26:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• dost..:) kullanıcısına yanıt

Dün Amazon dan aldım, bugün elime ulaştı, telefonu iyi sarıyor, ortada amblemi gösteren delik pek hoşuma gitmemişti, hani malını göstermeye çalışan sonradan görmeler algısı yaratıyor gibi ancak onunda bir sebebi varmış kablosuz şarj için yapılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ESR'nin klasik hybrid şeffaf kılıfı var elimde 13 için. Sadece 1 hafta kullandım sonra orjinal kılıf aldım. Sıfır ayarındadır. Düşünen varsa pm atabilir.

Burası 2. el bölümü değil biliyorum ama konuyla ilgisi olduğu için yazdım.

• toyot T kullanıcısına yanıt
    O delik olmadan da kablosuz şarj çalışıyor ☺️

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

youtube incelemesinde bahsediyordu hocam pek delik meraklısı degılım iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• Phenoll P kullanıcısına yanıt
    Ben de sevmiyorum ortası delik kılıfları. Bak ayfon benim telefonum demek gibi 🤪

• LithiumTR kullanıcısına yanıt

13 için Siyah renk olanından kullanıyorum çok da memnunum içine toz almıyor tuş basma hissiyatı çok iyi birde kılıf alma derdinden kurtuldum :)

açıkçası kılıfın tam apple logosunu gösteren delik benimde hoşuma gitmiyor görgüsüz gibi sırf bu yüzden farklı kılıflara bakıyorum uag olsa türkiyede hiç düşünmeden alırım ama yok malesef spigen e mecbur kalıyoruz bu spigen mafya gibi birşey her yerde satılıyor coca cola gibi iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• nocara N kullanıcısına yanıt

Yurtdışından alacaksanız amazon amerika tek tercih olmalı.

amazon para iadesi yapacaktır. Bir de esr Trye kıyasla o satıcının sattığı kılıflar çok ucuz. Bence çakma esr. Para iadesi alıp buff tercih esin bence. Zira buffın da standlı güzel bie kılıfı var. O yüzden buff dedim.

• Bugün tekrar kargo ve lojistik ile görüştüm; iki taraf da birbirini suçlamaya devam edince saçmalıklarına daha fazla dayanamayıp telefonu kapattım. Adamlar iki dandik kılıfa sahip çıkamıyor; bir de birbirlerini suçluyorlar. Amazonu arayıp para iademi aldım. Aynı kılıfları hepsiburada üzerinden esr Türkiye distribütöründen sipariş ettim.

Amazondan yaptığım bir alışverişte bu kadar uğraşacağımı hiç düşünmemiştim. Tamam iadeyi sorunsuz yapıyorlar ama o kadar zaman kaybettim.

Hocam kılıfları artık aldım ama dediğiniz kılıfa da bakacağım, teşekkür ederim. Esrnin ekran koruyucusu için önerebileceğiniz bir satıcı var mı ? Yine bu eleman 3 tanesini 147’ye satıyor ama artık güvenim kalmadı

• iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• dost..:) kullanıcısına yanıt

Hocam bende sizin aradığınız tarz bir kılıf arıyorum, bulursanız paylaşırsınız, Otterbox larda güzel lakin yurtdışı 600 ü geçiyor, o rakamlar değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyot -- 11 Mart 2022; 22:17:42 >
    Hocam bence kaliteli ve iyi koruyan bir kılıf için değer neden diyecek olursanız iki yıl önce iPhone 11 için uag kılıf almıştım 330 TL’ye O zaman iPhone 11’i 6900 TL’ye almıştım Bir kılıfa o kadar para verilmez dedim içimden ama iki yıl sonra telefonum sıfır gibi kaldı nokta hatasız, kılıfa ise 300tl ye müşteri çıktı yani sözün Özü 30.000 tl lik bir cihaz için bir kılıfa 600 TL verilir 800 de verilir neden verilmesin iyi koruyacağını eminsek olur helede uag ise. Bugün bu cihazların ekran değişimi veya kasa değişimi maliyetleri 10.000 TL’nin üzerinde Bir Çizik bile canınızı ne kadar çok sıkar düşünebiliyor musunuz

• Iphone 13 icin bunu aldim. Vergi + kargo dahil 277 TL tuttu, kullanan var midir?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    ESR 2 adet Armorite ekran koruyucu iPhone 13 ve iPhone 13 Pro ile uyumlu, konumlandırma yardımıyla, 50 kg güç dayanımı, sert kırılmaz cam ekran koruyucu folyo
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B099K69PR6/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3035QQWH1OFH7&psc=1
  • Otterbox icin fiyat iyi gibi, ne dersiniz?

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]amazon
    OtterBox 77-85678 Lifeproof Apple iPhone 13 için, İnce, Şeffaf ve Düşmeye Karşı Dayanıklı Cep Telefonu Kılıfı, See Serisi, Şeffaf/Gri
    https://www.amazon.com.tr/OtterBox-77-85678-Lifeproof-Dayan%C4%B1kl%C4%B1-Telefonu/dp/B097RRBMXX/ref=sr_1_2?m=A3O5TP4R0OZYXZ&qid=1647028520&refinements=p_4%3AOtterbox%2Cp_6%3AA3O5TP4R0OZYXZ&rnid=15358539031&s=electronics&sr=1-2

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Ali expressden aldım, cok ama cok memnunum 4 ayı gecti. Bazen ekranda koruyucu olup olmadığını unutturuyor bana.

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Ah bir de Magsafe ‘li olsaymış.

• Maestro14 M kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim, benim de icime sindi ama saticinin kullandigi kargo sorunluymus sanirim o yuzden iptal ettim. Baska da satan goremedim TR icin

• nocara N kullanıcısına yanıt
    Ben de ocak ayında aynı satıcıdan ESR kahverengi deri kılıf aldım. Hiçbir sorun yaşamadan bir kaç gün içinde teslim edildi. Hatta Orjinal apple deri kılıfım da olmasına rağmen ESR deri kılıf favorim oldu. Hep onu kullanıyorum. Madem kargo şirketleri sorunu çözmüyor. Eğer ingilizceniz varsa bence Amazon üzerinden yaşadığınız deneyimi satıcıya yazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öz... kullanıcısına yanıt

Hangi kargo ile teslim edildi hocam?

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.