Bildirim
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (54. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
Giriş
-
-
Yaklaşık 1 aydır bu kılıfı kullanıyorum. Çok memnunum. Magsafe de çok iyi.
mobil.akilliphone.comBaseus Crystal iPhone 13 6.1 Kılıf Magsafe Uyumlu Şeffaf Kılıfhttps://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-6-1-kilif-magsafe-uyumlu-seffaf-kilif-105666
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DHL ile teslim edildi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aynı satıcıdan aldım diyorsunuz, urun yurt dısından geliyor, bir kac gunde nasıl kapınıza vardı merak ettim dogrusu
-
Aynen öyle oldu. 8 Ocakta aldım 12 Ocakta teslim edildi.
Magsafe ile sarj ediyormuşsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam henüz magsafe ile şarj etmedim.
Magsafe ile sarj ederseniz arkada iz çıkacaktır hocam , benim iade etme sebebim o
Magsafe kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz ? Kullanışlı oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHABERDAR -- 12 Mart 2022; 11:11:5 >
Original kılıfta bile magsafe ile şarjda iz bırakabilir ibaresi var. Şeffaf kılıf kullanmıyorsanız bu kaçınılmaz.
Benks ve nomad deri kullanıyorum onlarda bırakmıyor .
Hocam siz hızlı teslimat seçeneği ile mi aldınız ? Satıcıya yazsam da değişen ne olacak ki sıkıntı kargoyla alakalı. Apg kargoyu bu vesileyle ilk kez duydum, gerçekten rezalet bir firmaymış. Ben yine aynı satıcıdan ekran koruyucu alabilirim, belki bu sefer APG’ye vermezler.
Bana kaliteli bir ekran koruyucu lazım hangisini önerirsiniz? Orjinal magsafe silikon kılıfta kullanacağım 13 düz model için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitechapel34 -- 12 Mart 2022; 12:24:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Link var mı hocam ?
Deneme şansım olursa sonucu bildiririm hocam
Amazon prime üyesiyim ekstra hızlı kargo seçeneği seçmedim. Şimdi kontrol ettim. Ben alırken ürün 320 TL kargo 78 TL vergi 72 TL Toplam 470 lira kesmiş Amazon. Bu fiyattan 6 taksitle aldım. Dediğiniz gibi sorun kargoda… Benim şansıma DHL kargo ile geldi. Almadan önce satıcıya şu ürünleri alacağım DHL ile gönderir misin diye yazabilirsin. Bence kabul eder.
amazonESR Gerçek deri kılıf, iPhone 13 ile uyumlu, MagSafe ile uyumlu, manyetik şarjı, kamera korumasını destekler, metal tuşlar, kahverengihttps://www.amazon.com.tr/dp/B099K8HLHQ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_GHRV089ZW9N9NM3V95GJ?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Anladım hocam teşekkürler. Apg’ye bir daha bulaşmak istemiyorum zaten, ekran koruyucu için kendisine yazarım; dhl ile yollarsa alırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X