Şimdi Ara

iPhone 13 yerine 16 Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Macbook içinde var sanırım 3utools, indirip telefonu bağlıyorsunuz telefonla ilgili tüm detayları gösteriyor, detaylı rapor kısmında ekran modelini da gösteriyor. Telefonda true tone açık ise ekran sarımtrak olur onu kapatın.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Sonunda gectin,hayirli olsun deneyimleriji paylaşirsin eksik arti yönlerini aliriz senin gözünde nasilmiş bizim anlattiğimiz gibiymiş fikirlerini sunarsin:)) arkadaşin dedigi gibi true kapatmadiysan kapat öyle bak bakalim o kadar sarimtrak değildir:)

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

True Tone kapatınca S23ün aynısı oldu ekran. Ben hafif sarı olmasını seviyorum şahsen o yüzden geri açtım ama True Tone açık halini bir tık beyazlatma imkanı olsa iyi olurmuş.

İlk deneyimime göre Face ID çok gelişmiş gerçekten. Salisesinde açıyor kilidi. S23 ün yüz tanıması berbattı gerçekten ama ekranda parmak izi de olması durumu toparlıyordu. Kamera olarak Zoom konusunda özellikle de 10X ve üstünde S23 baya üstün ama en fazla 3-4X civarı Zoom yapılırsa 16 müthiş çekiyor. Bu arada Apple da fotoğrafları işlemeye başlamış (ufak renk ayarı, çözünürlük yükseltme vs) ama o kadar hızlı yapıyor ki anlamak zor gerçekten, S23 de fotoğrafın işlemden geçmiş hali gelene kadar birkaç saniye ham fotoğrafa bakıyordum 😀

Şimdilik tek sıkıntı şu kamera tuşunun orijinal kılıf almadığım için baya açıkta kalması. Kılıf üreticileri onu çözene kadar kasa çok çizilmese bari :)

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Gelen güncellemeleri itunes üzeri yap yeni sürüm yayınlandi kilif önerisine gelince sayfasinda kullanicilarin önerilerini al ama orjinal kilifa o kadar bayma derim:) yinede keyf meselesi hayirli olsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.