Şimdi Ara

iPhone 16 & iPhone 16 Plus tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sızdırılan fotoğrafların hepsi doğru çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 9 Eylül 2024; 21:48:52 >
  • Yeni çöpler gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 9 Eylül 2024; 21:46:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 pro max’ten farkı yok 15’ten devam bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcelikci -- 9 Eylül 2024; 21:51:54 >
  • R0ED R kullanıcısına yanıt
    Çok apple fanboylugu yapma 120 hz her yerde fakediyor

• Ahmet1020 kullanıcısına yanıt
    Ne apple fanboyluğu yapıcam birader s23 ultra kullanıyorum ben sende okuduğunu anlama kısmı pek yok sanırım. Senin gibi kekolar var npc olan onlarla dalga geçiyorum, bu tiplere 120hz olsa ne olmasa ne ne işine yarayacak onların. Adamlar enayi mi npc ler için 120hz koysun 60hz ile satıyor zaten.

Herkes npcmi günlük kullanımda çok farkediyor madem s23 ultra kullaniyorsun 60 hzi savunarak kullanıcılarını enayi yerine koyan apple dalğa geçiyor sende onlara destek olmuş oluyorsun çağ devir degisti 120 hz ekran şart bana keko diyecegine git 120 hz ögren teknoloji cahili olduğun burdan belli gözlerinde sorun var belli 120 hz ile 60 hz farkını goremiyorsun önce saygıyı ogren objektif yorumcu sanma kendini hadi işine npc toplasan kaç tane var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1020 -- 9 Eylül 2024; 22:2:13 >
  • 16 almak yerine 15 pro alin varsa 70k bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ya boş yapma birader ne anlatıyorsun ? Ne savunması. Alan varsa adam da koymaz. 120hz öğren diyor birde kafayı yersin :D Herkes npcmi bilmem de sen öylesin. Git biraz dışarı çık insanlarla etkileşime gir. Kafeye git düz model iphone kullananlara sor bakayım kaçı 120hz farkını biliyor ? Adam belli bir kitleye üretiyor o ürünü. Bilen adam zaten pro veya pro max alıyor. Senin gibi npcler olmasa düzler de 120 olurdu zaten. Gidip bana boş boş laf edeceğine kendin gibi npclere 120hz ne demek ? Veya iphone dışında telefon olduğunu öğret hemde sosyalleşmiş olursun. Saygıyı senden mi öğrencem daha okuduğunu anlama kapasiten yok :D Daha okuduğunu anlamadan bana "fanboy" diyen adam saygıdan bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ED -- 9 Eylül 2024; 22:6:24 >
    😂😂😂😂tam komedi filmisin bu işde npc normal kullanıcı farketmiyor kafelerde iPhone alip arkadaki elma logosuyla egolarini tatmin ediyorlar zaten anlamaz onlar ben anlatsam bile anlaşılan bu işlerde yenisin boyle boş yorum yapacagina apple fanboylugunu birak guzelim renklerin 60 hz yüzünden duz modellerde çöp olduğunu gör gözünüzü apple köleligi kör etm?sin s23 ultra kullansan işin içine npc karistirmaz herkes kullanir farkı anlar sonucta 120 hzin farkı var derdin sonucta 120 hz bilmeyen bir kişi elma egosunu tatmin etmekten vazgecerse 120 hz farkını anlar bana burda boş ithamlarda bulunma ben senin gibi masal anlatanlari gördüm kesin iPhone 11 gözl?ri kör eden 720 p ekrandan yorum yapiyorsun ;) 10 bin liralik androidde bile 120 hz ekran var bu 120 hz ekranı koyan kişileri enayi yerine koyamazsin apple nasil olsa alacaklar diye 60 hz israrinda dayatmaya devam ediyor bidaha bilmediğin konular hakkında yorum yapma kalas gibi pro modellerini kimse almaz 60 hzi gorende düz modellerden vazgecer

• İşine geldiğinde Apple, bu yorumları yazanlardan daha fazla sidik yarışına giriyor, onu ne yapacağız peki?

• Yıl olmuş 2024 hala 60hz ekran koyuyorlar.
    Hiç fark yok diyenler gözlerini tedavi ettirsin.
    Sırf 60hz muhabbetine pro modele geçmiştim iyi ki geçmişim.
    60 hz ekranlı bi cihaza bu paralar verilmez yazık olur imkan varsa pro zorlayın veya 14 15 pro bakın.

Yorumunu okumamış bile kral, boşver.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlayan, ironi ve toplumsal eleştiri yapabilecek insanlara daimi karşılaşmak dileğiyle hocam. Hani derler ya malum kitle, %52 vs. işte tam örneği olan arkadaşlardan biri.

Sabahtan beri burda boş boş konusuyorsun yalan soyleyerek yok bilmem npc diyorsun sanki 2019 yilindamiyiz 2024 yılında 2019 un öz?llikl?rini koymak saçma degilmi bana beyinsiz diyecegine git önce kendine bak burda insanlara yalan soyleyerek npcler sev?rmiş bahanesini uydurarak birşey elde edemezsin bu yaşıma teknoloji ogrenerek geldim telefon işinde sadece bir kez hata yaptim dersimi aldım ben üniversite açık okumuyorum konuyu saçma sapan yerlere bağlamissin farkında degilsin üniversite okuyup okumamak ön?mli değil akıl yaşta değil baştadir 60 hz iphoneye 70 bin verip sonra kasar gibi hissedersem deliye dönerim iPhone satışları neden düştü zannediyorsun sadece prolari sattirmaya calismayla olmaz bu iş sırf renk güzel diye almaya çalışılan iPhone düz modellerinden vazgecti çoğu kişi ozaman samsung neden 120 hz koyuyor duz modellerine? Teknolojiye ayak uydurmuyacaksak o kadar para vermenin manası yok madem pahalı satıyor 120 hz onun koyma zorunlulugu var bu kafelerdeki disardaki genclerin iPhone takintisi arkasında elma logosu olmasini egosunun tatmin olmasini istiyorlar yeterki burda bana kötü sözler soylesen bile 60 hzin çöp olduğu gercegini degistirmiyor siz apple fanboylari boyle npc. Kullaniyormus kullanmiyormus gibi bahanelerin altına siginirsiniz bu arada iPhone son 2 yıldır yazilimda sorun çıkarıyor sarj hızı zaten rezalet ama işte sesini cikarmiyor iPhone kullananlar yeterki hava atayim diye onlarda sorunların bol olduğunu biliyorlar aslinda

Birader sen anlamak istemiyorsun bak gerçekten anlamak istemiyorsun.
    Anlatmak istediğim şey zaten düz model alan insanlar 60hz ile 120hz farkını bilecek insanlar değiller.
    Adamlar da doğal olarak umursamıyor.
    Apple her zaman böyleydi, nasıl olsa millet alıyor diye adamlar her zaman geriden geldi.
    Sen gelip bana direkt "fanboy" etiketi basarsan laf yemen gayet doğal.
    Samsung koyuyor ve insanları adam yerine koyuyor diye o insanlar samsung almayacaklar.
    Çünkü hayatlarında kendi ezikliklerini kapatabilecek tek cihaz iphone.
    Ben buna ironik bir yaklaşım ile yaklaşırken sen daha okuduğunu anlamadan yorum yapıyorsun.
    Teknoloji bilgin kadar keşke sosyal zeka konusunda da çalışmalar yapsaymışsın.
    Sana iyi günler dileyip bu haberi okuyan arkadaşların kafasını şişirdiğimiz için en azından ben kendi adıma özür dileyeyim.

Kardeş ozaman sabahtan beri npcyi karistirmasaydin ama appleye tepki vermezsen boyle konusursan Disarda sosyal ortam diye ben o güzel renkleri kullanamayacaksam 120 hz olmadığı için ne anlamı kalır ben burda insanların kafasını karistirma dedim yani npc olsada olmasada Disarda ezikliklerini kapatan telefon iPhone bile olsa onlarda bir süre sonra hava atmanın bazıları önemi olmadığını anlayip satıyorlar iPhone kötü ozellikte olduğu için bana burda sabahtan beri hakaret eden sensin ben burda senle adam gibi konusmaya çalışıyorum sen beyinsiz diyorsun ben sana hakaret etmeden sadece tepki veriyorum fanboy demek hakaret değil bende iPhone almasını bilirim üniversiteyi karistirma bu işe üniversiteyi bağlaman saçma üniversite okumayan insan cahil değil oda bilir teknoloji konusunda ama paranın israf olmaması için boyle coplere verilm?m?si için iPhone takintisi olanlara yol gostermeliyiz bende iPhone almasını bilmiyorummu sanıyorsun pro pro maxin renkleri den kalas tutulur gibi tutulmasından nefret ediyorum tek seçenek duz modelken ondada 60 hz var diye vazgeciyorum

• Mavi renkli 16 çok güzel duruyor. Lansman rengi belli. Gelişmiş kamera, 8 GB RAM, Wi-Fi 7, A18 Çip ve Yakalama tuşuyla oldukça iyi görünüyor. Prodan geçilmez ama düz modellerden geçilir. Tek bir eksiği var o da ekranın yenileme hızı düşük :)

Bak eğer sana ettiğim laflara alındaysan dostane ve samimi bir şekilde özür dileyeyim. Ama sende bana teknoloji cahili dedin hem de "fanboy" ne kadar kötü bir kelime olmasada "körü körüne sevdiğin şeye bağlanmak" manasına geliyor. Bunu yaptığım en son şey ortaokul aşkımdı. O da evlendi zaten. Bu yazıyı yazdıktan sonra büyük ihtimalle bir müslüm gürses açarım arkaya. Konuya dönecek olursak evet insanlar düz modelde 120hz olsun isterler, bende isterim ama maalesef işte aslında eleştirdiğim ve bazı şeyleri körü körüne kabul eden kitle varya, o yüzden düzler 60hz. Bu insanlar buna sadece bir telefon olarak başkalardı emin ol düzler pro seviyesinde bile olurdu. Ama insanlarla tiktokta orada burada dolaşmak için ay sonunu düşünen ailesini ve sevdiklerini "iphone dışında telefon kullanamam" tarzı takılırsa adamlar da bu kafadaki kitleye 60hz cihaz üretir. Bunlar sadece bizim ülkede yok her tarafta var maalesef. İnsanlar sandığımız kadar zeki ve akıllı değil, dışarıdaki insanların çoğu sosyal medya ve kafeler olmasa hayatları ve hobileri olmayacak insanlarla dolu. Senin demek istediğini anlıyorum ama bu kitle gelişmedikçe maalesef apple her konuda her zaman geriden gelmeye, gelişmiş iken gelişmesini pahalı ve lüks cihazlarında kullanmaya devam edecek. Eğer dediğim gibi alındıysan tekrardan samimi ve dostane bir özürle iyi akşamlar dileyeyim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.