Şimdi Ara

iPhone 16 Pro, yeni renk seçeneğiyle görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 16 Pro, yeni renk seçeneğiyle görüntülendi
    Apple’ın 10 Eylül’de iPhone 16 serisini (iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max) tanıtması bekleniyor. Lansman yaklaşıkta yeni iPhone’ların tasarım ve özelliklerine ilişkin paylaşımlar da arttı. Geçtiğimiz günlerde, iPhone 16’nın yeni dikey kamerasını gösteren fotoğraflar ortaya çıkmıştı. Şimdi de iPhone 16 Pro/16 Pro Max’in renk seçeneklerini gördüğümüz maket model görüntüleri paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.iPhone 16 serisi neler sunacak? İşte beklenen yenilikler

iPhone 16 Pro Max rengi: Altın Titanyum

Apple’ın iPhone 16 Pro ile birlikte yeni altın titanyum rengi sunacağı söyleniyor. Gold Titanyum, Rose Gold tonundan farklı görünen bronz benzeri bir renk olacak. Mavi titanyumun yerini alacak olan bu renk dışında klasik siyah (daha koyu), gümüş ve gri renk seçeneği olacak. Apple, iPhone 15 serisinde altın renk seçeneği sunmadı ve doğal titanyum, çoğu kullanıcının favorisi oldu.

Apple’ın iPhone 16 Pro modellerinde paslanmaz çeliğe benzer ancak çizilmelere karşı daha dayanıklı olacak parlak kaplama kullanacağı söyleniyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/08/16/iphone-16-pro-colors-revealed/

• Çirkin ve eski görünüyor.

• bir en sağdaki b.k rengi kalmıştı , onu da eklemişler sonunda. :)

• oly1786 kullanıcısına yanıt
    ishal rengi değil mi o :)

• her yeni seriyi abidik gubidik renklerle çıkartıp "inovasyon yaptık!" imajı ortaya koymaları yok mu bitiyorum

• Arka taraf değişiyordu hani, 17 miydi o? Yine aynı tasarım.

• İ20 kahverengisi seçeneklere eklenmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gıdım gıdım yenilik:)) hepside yazilimla alakali yaparsa apple yapar:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayında 12 Miniden 15 Pro Max geçmiştim.Apple Fold Tarzı telefon çıkartana kadar 15 Pro Max ile yola devam.

• Tipi önemli değil artık. Donanım tarafından beni tatmin etsin yeter. Alan herkes kılıfla kullanıyor zaten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine satış rekorları kıracaktır. Ve yine kötülenen renk en beğenilen ve en çok satan olacaktır.

• Siyah yolu gözüktü. Sar ordan 16 Pro Siyah 256 GB.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düz serinin renkleri bence daha güzel oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağdaki renk seçeneğini sunarken çok mu düşündüler acaba? Gerçekten de b.k rengine benziyor. Diğer 3 renk arasından da gümüş olan bir tık daha iyi ama bana renkleri önceki modellerde olduğu gibi canlı gelmedi.

• phoenix3434 kullanıcısına yanıt

İphone diyince favori renk silver ve space gray dir.Diger renkler isim olsun diye koyduklari renklendir maksat göz boyama,titanyum rengi de favori oldu 3 renk şahane gerisi fantazi işi kilitla kullanilicak sonuc da,yeşil renk tanitildi 13 serisinde beş para etmez renk oldu ve silinip gitti

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Deep purple ( derin mor ) da çok güzeldi. Naturel titanyum rengini ben çok beğenemedim nedense 15 Pro ve Pro Max serisinde mavi renk favorim oldu.

• phoenix3434 kullanıcısına yanıt

6s ve sonrasi space gray kullandim bi sonraki cihazim silver olucak,kilif ile kullanilacak arkasinin önemi yok ama kamera kismi kilifla güzel duruyor

• Hiçbir yenilik yok büyük ihtimalle ısı sorunu da çözülmeyecek 17 beklemek daha mantıklı

• kamera lensleri küçülmüş mü bana mı öyle geliyor?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.