|
iPhone 16 serisinin kamera özellikleri ortaya çıktı
-
-
Satışlar düştüğü halde neden agresif yenilikler getirmiyorlar anlamıyorum.
-
bu sene yapay zekayla oyalayacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ama gereksiz bir özellik bence. Çoğu kişinin kullanacağını zannetmiyorum. İlk günler belki meraktan kurcalar sonra unuturlar.
-
Kopyala yapılştır. Yemin ederim 15 Pro Maxi alsınlar sıfır degisiklik ile koysunlar piyasaya 16 pro max diye. Milyon satar. Sırf isme para verir bu insanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
katılıyorum şuanda pazarlama makyajından başka birşey değil herkes telefonu olduğu gibi kullanmaya devam edecek extra bir değer katmaz ilerleyen yıllarda çok daha iyi özellikler gelebilir önü açık ama şuanda bir cezbedisi yok sadece adı yapay zeka apple intelligence falan işte
Hala 60 hz getirirlerse düz modellere yazıklar olsun artık
-
Araçlardaki makyajlı kasa olayını Elma telefonlarında uyguluyor yıllardır değişen birşey yok aslında teknoloji namına 😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun_ulker -- 22 Ağustos 2024; 19:44:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düz 16 15 Pro max’in sensörünü mü kullanacak yoksa düz 15’in aynı veya bir tık geliştirilmiş versiyonu mu bu konuda bir bilgi yok henüz sadece 16 Pro Max’in IMX903 ile geleceği kesin gibi.
60 hz olacağı %99,9 kesin hocam 90 hz için bile beklentiye girmeyin.
Her sene aynı telefonu satıp para kazanıyorlar şaka gibi nasıl bir algı başarısıysa Apple çıkardı diye mis gibi çalışan eski-aynı telefonu satıp para verip yeni-aynısını alıyorlar :D
-
Her yeni model öncesi aynı "Yenilik yok" goy goyu...
-
Arabalarda en azından bir önceki versiyona göre bildirilen hatalar giderilip bazı teknolojik geliştirmeler oluyor makyajlarda.
-
Eğer geçtiğimiz ay tanıttıkları özellikleri getirdiklerinde günlük hayata katkısı oldukça yüksek olacaktır. Yoksa dediğiniz gibi, AI resim editleme, yok efendim grafik oluşturma vs. özelliklerin faydalı olmayacağı kesin.
Şuan, AI olmadan bile Apple'ın ekosistemi nedeniyle bu tür entegrasyonlarda avantajı var. Bu hafta yaşadığım çok basit bir olaydan örnek vereyim.
Ajandamda salı sabahı 8:30'a kayıtlı tenis maçım vardı. Haritalar uygulamasını açtığımda en üstte kort adresi çıkıyor, widget'te ana düğme maçı yapacağım kort olarak değişiyor maçtan önce. Ajandadan gelen "bu trafikte ulaşman 30dk sürecek" bildirimi direkt haritalarda yol tarifiini açıyor. Korta varınca telefona bildirim geliyor, "Rahatsız etme" modunu etkinlik sonuna kadar açmamı ister misin diye. Maç bitiyor (ucu ucuna kazandım bu arada ) korttan çıkıp arabaya binince kilit ekranına arabada sürekli dinlediğim Apple Music istasyonları ve çalma listeleri geliyor, hemen birini seçiyorum, müzik uygulamasına girmeme gerek kalmıyor. Ana ekrandaki widget'te de, haritalar uygulamasında da ilk hedef ev olarak görünüyor. Evi seçiyorum, bildirim geliyor, "kız arkadaşına ne zaman eve varacağını haber vermek ister misin" diye. Tamam diyorum, eve varınca otomatik "Real RocknRolla eve vardı" mesajı gönderiyor, benim haber vermeme gerek kalmıyor.
Yapay zeka olmadan Apple, şuan ajanda, harita, rehber, telefonun focus modları, müzik ve mesajları birbirine entegre olarak kullanabiliyor. Ve bu özelliklerin hepsini ben günlük kullanımıma çok kolay bir şekilde entegre ettim. Etmemem için de bir sebep yok zaten, zaten yapacağım işlemi bana çok daha kolay bir şekilde yapma imkanı sunuyor.
Yeni sürümde AI geldiği zaman bunların hepsini daha akıllı bir şekilde yapmaya başlayacak. Yalnızca ajandadan değil, mesajlardan ya da maillerden de planları okuyup öneri sunabilecek. "Real RocknRolla korttan çıkınca eve gidiyor" tarzı varsayımları daha doğru bir şekilde yapabiliyor olacak. Ben açıkçası merakla bekliyorum yeni özellikleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 23 Ağustos 2024; 12:56:8 >
-
eskiden iphone kameralarına imrenirdim. son android ameril gemi telefonlarının kamera yazılımları (özellikle zoom yetenekleri) ile iphone u tokatladılar.
-
Günlük Apple dozajını aldı yine forum üyeleri. Kamera da 15 in kopyası olmuş. Ama yine satacaktır hatta 15 i olanlar satıp alırlar yine bizim ülkemizde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu metni ChatGPT mi yazdı?
Çok kolay bir şekilde entegre olmuş gerçekten birileri.
-
giriş seviyesi modellerdeki gibi 48mp kamera koymuş... cimri apple... çöpple...
-
Akıcı yazarım, olayları hikayeleştirme konusunda da fena değilim.
Teşekkürler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu sene yapay zekayla oyalayacaklar |
Kopyala yapılştır. Yemin ederim 15 Pro Maxi alsınlar sıfır degisiklik ile koysunlar piyasaya 16 pro max diye. Milyon satar. Sırf isme para verir bu insanlar.
|
Satışlar düştüğü halde neden agresif yenilikler getirmiyorlar anlamıyorum.
|
Benzer içerikler
- repost nasıl yapılır
- instagram gizli hesap görme
- twitter ücretli mi
- instagramda taslaklar nerede
- vpn indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X