Şimdi Ara

iPhone 16 ve 16 Pro'nun batarya kapasitesi belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bas git fanboy. 15 pro max ile kıyasladım zaten s24 ultrayı. 16 pro max 2- 3 saat fark atmış testlerde  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENTÜRKTEYNMENT E kullanıcısına yanıt
    Çıkınca kıyaslanır mevcut cihaz S24 Ultra. Bende kullanıyorum.

Doğal olarak Hayal ürünü S25 yerine s24 ile kıyaslanıyor.

Ayrıca S24 ve İPhone 16 serisi 2024 yılı cihazları. 2025 yılında Samsung S25 serisi ile Apple 17 serisi rakip cihazlar olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Doğru bir yaklaşım, çünkü kağıt üzerinde çok daha yüksek mAh değerine sahip pek çok Samsung modeli Apple’a nazaran kısa bir pil ömrüne sahip. İşletim sisteminin pil tüketimine etkisi ile alakalı bir durum ortaya çıkıyor. Aslında durum bariz de görmek istemeyen görmüyor. MAh değeri her şey demek değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kablolu şarj kesin olarak kaç watt? Bazı kaynaklar 25 watt diyor, bazıları 40. Ama çoğunluk 25 watt diyor. Kesin değer nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şarj aleti önerecek var mı?

• Hep aynı

• selmand kullanıcısına yanıt
    Spigen 45W GaN USB-C 2 Port Mini Adaptör - Samsung PPS 2.0 Destekli Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2105 White - ACH03717
    https://www.hepsiburada.com/spigen-45w-gan-usb-c-2-port-mini-adaptor---samsung-pps-20-destekli-hizli-sarj-aleti-iphone--android--ipad--macbook-type-c-pe2105-white---ach03717-p-HBCV00003USFGU?ftid=9hy19sulftfy8uh3&url_src=ios-product-detail

Bunu öneririm. 400 tl ve 45 w, tek kullanımda yalnız. Çift giriş kullanırsanız 20-25 bölüyor.

• iphone 6000 mah batarya da koysa 5000 mah androidden daha hızlı şarjı biter, tamam optimizasyonu var stabil cihaz ama batarya konusunda hiç acımıyor ios işletim sistemi li-on pillere maalesef ki.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.